Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se kod nas ovoliko masovno testira imali bi isti ishod
aha pametnjakoviću Srbija testirala 7300 na 7 miliona stanovnika a BiH 6300 na jedva 3 miliona, kakav moron!
Ne biimali, situacija u Srbiji je daleko gora od ostalih zapadno Europskih. Pomiri se sa tom cinjenicom
Šta se dešava u Srbiji, nikako da krene opadati?
virus covjecanstva,,sa ulogom u makreting,i prepisavanja mu obicne upale pluca,,,osvojit ce svjet,,,narode opameti se,,,disconect mediji,,,net itd,,
Opet lizali istu kašiku
Kako dodjose Kinezi tamo postaje sve gore
Sloboda narodu
Mediji su čudo samo stvaraju paniku kolaps svi ćemo mi umrijeti jednog dana kad tad BEZ PANIKE
ima li koja grafička za gladni ljudi i nezaposlenih
https://www.clip.rs/preko-milion-ljudi-pogledalo-je-snimak-doktora-koji-objasnjava-zasto-neki-ljudi-ne-treba-da-nose-rukavice-kada-idu-u-prodavnicu/15413?ref=clipwidget
Da li je ova informacija tacna?"Prosečan životni vek u Srbiji je 73,7 godine i u poredjenju sa zemljama Evropske unije konstantno zaostaje, objavilo je ministarstvo finansija u Izveštaju o razvoju Srbije 2010"
A tolika pomoč Kine i Rusije vam ne pomaže. Kolko ste se hvalili ja sam mislio da čete pobjediti i sidu i druge moderne bolesti.
Zna li tko koliki je prosjek zivljenja u Srbiji?