Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U HR je vec pokrenuta inicijativa za referendumom o pristupu Srbije EU-u. Uvijek sam bio veliki pobornik pomirenja i suradnje medju drzavama ex-YU, ali nastave li i dalje neki simpatizeri velikosrpske ideologije i neocetofasizma podbadati kad i gdje stignu, bit cu prvi u redu da kazem Srbiji jasno i glasno odyebaus na referendumu, premda u Srbiji imam i rodbine i prijatelja. Krivi ste za sav jad i cemer koji ste cijelom Balkanu priredili kao uvod u 21. st. i jos se kurcite. Ma, fuck off!
Kada se Hrvatska konacno pocne ponasat kao pobjednica balkanskih ratova onda vise nece imat problema sa susjedima...do tada neka nas karaju(izvinjavam se na izrazu)
Uglavnom potpisujem vas komentar i necu solit pamet nitkome :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gospodo Srbi, dozvvolite ratnom zločincu Šešelju da spali hrvatsku zastavu, da hrvatima jebe mater, da prođe nekažnjen i da ne omasti zatvor i onda se kao iskreno čudite tome što Zagreb u ovom trenutku "nije spreman" na dijalog na premijerskom dialogu. Zanimljiv stav gđe Brnabić, koja apsolutno prelazi bez osude šešeljevog akta usmjerenog bez javne osude protiv Hrvatske. Interesantno.
Haha, klasika, Srbi su zrtve
Svaka čast maršaluTitu kako je svu ovu bagru držao u kavezima. i kad kažu tiranin, ovo, ono... pa ja bih bio još veći prema ovakvim političarima u ex-YU mjesnim zajednicama koje neko naziva državama.
Sta ti nas u BiH briga, eto vas tamo, daleko vam kuca bila !
Maknite Seselja iz Skupstine i ja vjerujem da se se dijalog nastaviti :)
@Hr Joe, a Hrvati celu Vladu !
Gospodjo Brnabic vi trebate samo znat da je Hrvatska generalno dobra kao kruh sto se uvelke iskoristava od susjeda ali moze biti i vrlo vrlo zahebana ako treba....
Samo ih blokirati na putu ka EU nek se pridruze Ruskoj federacija tamo je ELDORADO a i imaju mjesta dovoljno u Sibiru:))))
Ma sa vama se nikad nemoze dogovoriti govna genocidna
Šta kažeš brko?
Brnabić jesi glupa ili glupiras. Znas dobro da Hrvatska samo zeli lose odnose sa susjedima, to im je strateska politika bila i ostaje.
Sad će vijest o odgovoru Vučića Zvizdiću na izjavu da voli Sandžak više nego Srbiju pa da vidimo komentare 😁😁😁😁
Ko Ce sa ,,nakazom,,pa bila i premijer Zlocinacke Srbije,biti spreman na ,, rukovanje,😋
pa nisu maniti da sa vama razgovaraju
Pa srbadijo gdje nadete ove rugobe. Znam da ste genocidni, glupi i zatucani ali zar niste u stanju postavit kakvu ljepsu na ovako vaznu funkciju. Sta je ba ovo hem lezbaca hem neda gledat u sebe i sto se vise odmaknes to bolje izgleda.