Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili biste vi sve što je bilo, da se nekako može gumicom izbrisati bilo bi najbolje, ali ne može, za sve vijekove ostat će zabilježeno da je generacija pravoslavnih srba tokom agresije 92-95 počinila genocid i to vam treba stalno ponavljati, jer nema drugog načina da se izlječi bolest zvana srpska mitomanija i negacija zločina
@NemiriUSveckoj Nisi u pravu, sad ide naplata ratne stete od genocidnog entiteat i genocidne srbije.
@NemiriUSveckoj On i radi za njih jer je kos-ov covjek. Nakon slijedecih izbora gubi vlast i imunitet i odgovarace za sve. Babo mu je takodje radio za srbe jer da nije nebi potpisao priznanje genocidne tvorevine rs-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma s vama nikakvog kontakta ne treba imati, znaci zid napraviti izmedju nas.
@govoriGeneralMladic Idi nosaj pelene i raspadaj se u zatvoru bijedo jadna i cemerna.
@govoriGeneralMladic Pobij pokolji i nek se ohlade glave, ma trsite od BiH !
Tako je, konacno neko razuman.
Tako je, konacno neko razuman.
Naravno, samo jos platite ratnu odstetu i da i mi zaboravimo i da idemo dalje (cca 50 mil.eur-a)
Pusti brkove i bradu
"I bez suda mi znamo da si kriv, dabogda pelene nosio dok si živ"
Mladic je zasluzio dozivotnu, ali Haski tribunal nazalost nije ispunio svoj cilj, a to je da bude temelj pomirenja naroda na prostoru Ex-Yu. Umjesto toga, Haski tribunal je samo produbio mrznju i rane, sto je najtuznije u svemu ovom. Kako? Tako sto je Gotovina pusten na slobodu. Tako sto je Ramus Harandaj premijer Kosova. Tako sto je Hag pao pred politickim interesima. Zrtve rata nikad nece biti vracene. Jedino mi mozemo da im damo pocast tako sto cemo iz ovog izvuci pametne pouke.
NADAM SE PROSLAVI VECESRAS U SARAJEVU, ZENICI, TUZLI...izadjimo sa zastavama pokazimo dusmanima kako se slavi!!!!!!!!
Prebacite na RTRS, čujte genocidaše i genocidnu misao koja ne prestaje i znajte da se prošlost NE SMIJE ostaviti u prošlosti, jer je ova njihova pogana genocidna misao itekako živa.
Jednom genocidasi uvijek genocidasi to je u genima. Laz i genocid.
Kad priznate da ste agresori, genocidasi, zlocinci i priznate da je rs iskljucivo genocidna zlocinacka tvorevina i nista vise od toga, i kad se postavite spram bosnjaka onako kako su se postavile svabe spram jevreja, onda mozda i mozemo pricati o ostavljanju proslosti iza sebe.Dok god to negirate i izvrcete teze, zdra'o
Ostavit ćemo iza sebe, kad priznate sva svoja zlodjela. S obzirom da se to nikad neće desiti, nećemo ostaviti prošlost iza sebe, jer svaki put kad bismo je ostavili, ona bi se ponovila. Dosta je našem narodu genocida!!!!!!!
Bolesnicima treba zabraniti korištenje interneta. Nickname dovoljno govori o tebi, bolesna psiho. @govorigeneralmladic
Ugasiti tzv RS i sagraditi zid na drini visok 7 metara
Anel Brnabic i Zeljko Cijanovic su u vezi pise Kurir
Evo sto je Mladic heroj ... Preuzeo je sve na sebe !!!Srbija uziva dok on pati ...