Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fasistkinja koja ima dobra ledja ustvari 99 posto njih tako misle
i ta Vjerica Radeta je iz Bosne iz Livna. Kriza identiteta je puca ko i Šešelja, zato su ludi
Kad lezbača osuđuje postupke budala.... D´umreš !!!
Kasno ste se sjetili
Nema ona vremena da se bavi glupostima...Zena je boravila u Americi !
Ne bleveći Turkinjo pravoslavna
Da , u svakom društvu postoje radikalni pojedinci , sammoooo!!! Ako, su oni Muslimani , onda su oni i teroristi , i s njima se radikalno postupa... Ako su , kao ovom prilikom Srbi , onda se njima tetoši , i onda su oni sastavni delovi zvanične politike zemlje ( Srbije) ... Da se ne lažemo , velika večina vas misli kao ova četnićka " misionarka " , ...Radeta... PS ; da li mislite da moguće postojanje u nekom parlamentu stranke koja bi se zvala npr. Islamska radikalna stranka ?
To jesu vrijdnosti vlade ali i večine društva.
Vi ne osuđujete ni djela mržnje. Govor mržnje je za vlasti u Srbiji apstraktni pojam.
ovaj gospodin nije smio nista da izjavi dok vučić nije dao izjavu.
A i vucic je uputio saucesce porodici koje nema;) Hmmm malo cudno.
I ako osobno osudzujem Radetin twit mislim da je ona rekla u njemu ono sto 90 % srba misli kako u Srbiji tako i ovdje.Stoga madam Brnadic nisam bas sigurna da i ti sama ne djelis misljenje sa njom
Srbija je primjer zajedničkog života svih građana različitih nacionalnosti?! Ma je l' me zajebavaš!?
ma jok ba mrtva ozbiljna
solitudare Šta je problem u njenoj izjavi?Da čujem...
Ništa ona nije rekla... Generalizovano. I na kraju nemjesam se.
https://www.youtube.com/watch?v=QDPbr-ofS9s
Aha kobajagi
Komšije iz RSa , nije ni vama lako , plase vas Savezom za promjene, plaše vas Bošnjacima, plaše vas nevladinim organizacijama, plaše vas Englezima, plaše vas Dragičevićem, osiromašenim uranijumom, yyebo te dobro ste ikako normalni !!!
a jbg nas plaše secesijom, referendumima,praznicima RS-a,ratom i na to osvajaju glasove... nemaju drugi rezultat pa moraju igrati na kartu straha od komšije a mi kao naivne mlade nasjedamo ,barem većina. puna glava nacizma i nacionalizma a stomak prazan ,dobitna kombinacija SDA-HDZ-SNSD i partnera