Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvizdic joj zabio do jaja
dezerter. Zvizdic je jeo milku gledo rtl i igro tenisa u Njemackoj za vrijeme genocida.
Sta rade dvije lezbejke? Vode ljubav. Sta rade dva pedera? Vode ljubav. A sta rade peder i lezbejka? Vode Srbiju..
Interesantno je da pominje bas spominje Iliju Garasanina cujem su Nacertanije sprovedene pod nazivom agrarna reforma te je porodicama sa islamskom vjeroispovjecsu oduzimana zemlja. Jos malo pa ce izaci i prica o masovnom pokrstavanju muslimana u Srbiji nakon povlacenja Osmanlija. Ipak ce istina uvjek izaci na vidjelo.
Tesko je naci pripadnika djikanskoga okota kome sa lica ne izbija zlo I mrznja.
Ufati se ti kakvog dobrog k.u. r.c.a, progledat ćeš.....
Pomuti joj se razum kad vidi Vučkove usne. Sve će to teta Kolinda obgrliti.
fina hijena kakva...
Srbija je u dvadesetom vijeku uradila 3 genocida: 1.Prvi genocid je Srbija napravila 1912/13 za vrijeme Balkanski ratova nad Albancima Kosova.O tome piše Dimitrije Tucović u knjizi Srbija i Albanija. 2.Drugi genocid je Srbija uradila u drugom svijetskom ratu nad Folk Dojčerima-Njemcima u Vojvodini koja je protjerala i ubila 700 hiljada Njemaca-Folk Dojćera. 3.Treći genocid je Srbija uradila nad Bošnjacima u BiH 1992/95 i nad Albancima na Kosovu 1999.godine.
Mudro: zasrala pa ne(j)ma više...... fukara ženomuška..
smrda
zensko u pokusaju... moralna i ljudska spodoba kao i Sef koji je izabrao ovu budalu ....
Ana "Burn a bitch"!
De ti svoj poso pusti nas na miru.
Jebes drzavu koju lezbejka vodi. Kijametski dan je sve blizi.
I bolje ti je decko!
I ja mislim da ti je puno bolje da zacepis nego da zadires tamo gdje ti nije mjesto.Pogotovu da tim prezivjelim ne sipas so na zive rane
8000 nevinih civala.ja osudjujem zlocin ali ko ce vama verovati.tako je haris silajdzic rekao 1994g da je silovano od 40000*60000 muslimanki a silovano na sve tri strane 3500.kad je komisija utvrdila broj zrtava u bh vama je nekako bilo krivo sto vas nije poginulo vise jer ste su uzivelu u ulozi zrtve i politicki profitirate od svoje nesrece kao sto je i alija radio.
Papak, nike zločin. Nego GENOCID. BITNA RAZLIKA!