Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tavan, bunar, dolma, sokak, caj, itd itd. su turske rijeci pa ti skontaj ko krade od koga jezik. oko 1500 rijeci turskog porjekla mozes naci na internetu. poenta je u tome da visrbi nebi znali pricat da vam nije turaka bilo
Mora da treba da odradite nesto prljavo za Kraljevinu engleske. Dosad ste za Ruse odradjivali, prije toga za turke i tako dalje. Ili vas mozda vole?
da nece mozda podrzati boshnjakistan? ne budite smijesni mujice.
Ma mamu vam srpsku posrbice genocidni narode jebavali su turci i engleze a srbe da i ne spominjem i opet cemo i mi zajedno sa njima da vas karamo genocidasi
ovaj Weber mnooogo zhestok momak:-)))
@weber.....evo pocrvenili smo svi.....sislo nam crvenilo medzu noge pa ne bi bilo s goreg da nam popusis svima......jebla ti istorija mater nasa.....ostavi ti nju na miru........gledaj kako ces vasu genocidnu......lazima da mijenjas........cetnik !!!!!
A vi muslimani imati istoriju ? Znate li ko ste i sta ste Kradete jezik od susjeda ,kako vas nije stid ? Nema vama u EU ni u 2030 , nego za centralnu Aziju , tamo gdje pripadate , i .
Koje vrijednosti ce unijeti? Laziranje historije? Unistavanje drugih naroda? Hegemonisticka politika? Just name it!
Pa nece valjda muslimansku sugu podrzavat . sta si ocekivao Muzafere ?
Naravno da hocete......oduvijek ste vi njih podrzavali u mnogo cemu........