Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e bas nisam srbin, totalno si se zayebao. niti je ovo prijevara!
Ovaj sto se zove prvi je Srbin.Lako ga je prepoznati jer samo oni se sluze prevarama ove vrste.FUJ
mi nismo zatucani kao vi, vukovar je proslost a sa tvojim \"medicinskim dokazima\" mogu samo obrizati guz! uopce me ne zanimaju geni, nego nacin razmisljanja i kultura, a tu ste vi zaglibili u blato gore od onoga gdje su srbi bili 1991. nedo bog da imate vlast kao oni. gdje god imate i malo vlasti pokazali ste koja ste go.vna!
Ulizica, ser*nja! Ako je ovo buducnost ljevice nasih susjeda sa one strane Une, onda jadni oni!
...ces biti i kad Te \"nagarimo\" preko skutorije u \"lijepu vasu\"!
@prvi bas su vam srbi dobra braca koji su vas poklali u vukovaru ko puladi... dok bosanci i hrvati su najblizi rodjaci na balkanu, medicinski dokazano.
nije mi simpa tip, ali izjava je ok. mozemo mi i sami protiv ba.liya sa bbracom srbima, bolje nek se hrvatski predsjednici ne mjesaju!