Govor pred Vijećem sigurnosti UN-a
0
Brammertz: Srbija prihvatila vladavinu prava
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na lecenje pod hitno - tebi nije lako jado jadna
@tambura ... Takodze se da primjetiti da su plaho rasirili s-u pak da ih gosp. Brammertz pofali i predlozi za Nobelovu nagradu za mir.
PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE POEN ZA POENOM KRVOLOCNA SERVIJA DOKAZUJE DA JE BILA GLAVNI ORGANIZATOR I ARHITEKTA-LOGISTICAR...::: GENNOCIDA NAJGORIH RATTNIH ZLOCCINA SISTEMATSKIH MASIVNIH SILOVANJA KONC.LOGORA KULTUROCIDA URBANOCIDA PLJACKE TRGOVINA BJELOG ROBLJA I LJUDSKIH UNUTRASNJIH ORGANA TERORISANJE I UBBIJANJE TRI IPO GODINE GRADJANA SARAJEVA ATETNTAT NA HAKIJU TURAJLICA UBBISTVO AVDE PALICA KONSTANTNA AGRESIJA SE NASTAVLJA OD S.A.N.U.- KRVOLOKA SERVIJE...!!! REVIZIJA TUZBE PROTIV KRVOLOCNE SERVIJE KO I NJENOG PREDSJEDNIKA VOJVODE CETTNIKA BORISA TADICA KOJI VISE OD DESET GODINA LICNI CUVAR KRVOLOKA-MONSTRUMA SERVSKOG VAMPPIRA RATKA MLADICA...!!! USTAJ BOSNO...!!! ZAHTJEVAJ PRAVDU I ODSTETU...!!!