Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivot piše drame. Tuga.
@Rasap ludosti zasto bosnjaci likuju nad ovim cinom mislio sam da samo srbe i hrvate mrze
Svasta
Slava obojici, ali mene će najviše pogoditi moja vlastita smrt
Malo nam nase crne hronike, pa mora malo i iz Crne Gore ..Sistemski psiholoski rat protiv BiH stanovnistva.
brat nece da zivi bez brata dok se kod nas na selima brat ubije brata zbog pola metra zemlje
@ubavko kakav je osjecaj kad ti hodza iz Gluve Bukovice napravi rektakni pregled ? Ko te je prvi obescastio ErikBerne, hodza il dajdza?
"da će prije sebi oduzeti život nego što će otići u bolnici na operaciju" ??
😂😂
Molim?
@100 1dis mater ti bolesnu jebbem
svi smradovi srbi bi trebali skoncati na isti nacin...
Gdje je ljudskost????
@Brain_Drain Davno izgubljena... tamo nekad u 90tim... I ne patim od toga da je vratim...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A neuron is an electrically excitable cell that receives, processes, and transmits information through electrical and chemical signals. These signals between neurons occur via specialized connections called synapses.
da ima cojstva u crnogoraca svi bi se trebali samoubiti onog dana kad su usli u nato savez.....do pojave mile djukanovica ne pamti se da su crnogorci ikad bili suluge u nekom saveziu i da i he vodja tog saveza tako ismijavao.....velika je sramota danas biti crnogorac....isto kao i bosnjak...samo bosnajci nikad nisu imali obraza pa im to nista i ne znaci...
@SarajevskiRope1 ....lahko je tebi u sarajevu uz nargile palamuditi ...otidji malo u bihac pa pogledaj da djevojcice i zene ne smiju na ulice..pogotovu posle 8 sati navece...bihac je avetinjski grad samo migranti njime hodaju....
@Hrgota ...oplodit ce ti migranti seku....a ti ces biti ponosan....aaahihihihihiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Budale