Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može se sa seljačinama iz HDZ-a praviti država, kako u Hrvatskoj, tako onda tek ni u BiH. To su primitivci niska čela.
jbg Bozo bice bolje treci put xD
Evo zelio bih samo naglasiti jednu stvar a to je da je mnogo puta ismijavani Ivan Pernar u detalje pogodio sto ce da se dogodi sa Petrovom, a svi mi govorili Pernar budala. Inace odlican potez Plenkovica, ovakvih se cistki ne bi stidio ni Tito
Igra se Božo sa HDZ-om, izgleda da je zaboravio da su oni ekspert za rušenje Mosta.
A kakav je ovo tek cirkus sa ovim hrvatima majko mila.... trazili drzavu, dobili drzavu a sami ne mogu ni prdnuti. 20 godina se nesto kurce a nista odmakli nisu od nas u BH naprotiv komedija iz mjeseca u mjesec....
Vanredni izbori u Hrvatskoj, krvave glave u parlamentu u Makedoniji, Crna Gora strepi pred ulazak u NATO, protesti u Srbiji, u BiH stanje redovno, tj neprekidno haotično ... "Vratite nam Elvisa, Haseta, Brus Lija, a evo vam izbori, demokratija i CIA...."
Ne ne....u BH je najmirnije, samo najveci problem ovde je hoce li biti kise za 1.maj i gdje naci janje
@VisokiPredstavnik1 I je li janje sa planine ili je iz doline... I je li ga haram posipati pivom, ili alkohol na ražnju ispari... I je li najslađe meso sa zaporaka ili sa obraza sa glavuše...
Ti si slatki malo Božo zalutao u politiku ! BILI BI PIOŠTENO ! Ako SDP Hrvatske ne skupi većinu skupi će je HDZ. A u njoj nema mjesta za MOST. Redoljed je izvjestan, ako i dalje hooćeš vlast vidi sa SDPom možetel šta uraditi , ako ne to je to Ipak jaka koalicija može tražiti provođenje zakona po osnovu kojem ste sada tražili parlamentarnu istragu, a koju čak ni HDZ ne može odbiti. Vjerujem da nakon 2 mjeseca slijedi kataklizma, a da Plenković samo čisti teren !
@Velebit Gora ...ybt, a kad ja napišem tako što, ispanem vaki-naki :)
...deklasificiranjem agrokorovih "poslovnih tajni", razotkriva se sve od 1991 do danas. bez obzira na to jesu li vladali desni ili lijevi, isplivaće sva govna i zasmrdit do beskraja.