Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krije se u BiH? Božidar Vučurević se rodio i čitav život živi u Trebinju, u Republici Srpskoj, u Bosni i Hercegovini. Slobodan čovjek, pa i živi kao slobodan čovjek. U Bosni i Hercegovini SE KRIJE OSUDJENI RATNI ZLOČINAC iz Hrvatske, ali pošto je dokazano da je vršio zločine nad Srbima, u Hrvatskoj bi sve učinili da ga još bolje sakriju.
se krije u BiH, pa nema trenutne mogucnosti za izrucenje u BiH? Mila majko...
\"...Vučurević se krije u BiH, a trenutno ne postoji mogućnost njegovog izručenja u BiH...\" citate li vi sta pisete, lojavci nepismeni u ostalom, covjek se ne krije u BiH, vec zivi u Republici Srpskoj toliko o cjelovitoj Bosni +4EVER
BOZO KORISTI BEZVIZNI REZIM PUTOVANJA DA MALO PROSETA PO SVOJOJ EUROPI .