Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ILIRIANA Ajmo \"Kikiriki, kospice...\" Molim te postedi nas \"Albanse inteligencije\" !!! \"Kosovo svakog dana postaje zemlja mira, nade i vjere u bolji život i napredak\", stoji u Thacijevoj čestitki.\" BOLJEG VICA ODAVNO NISAM CUO !!!!
Bilo je prekrasno, prvi Bozic u nezavisnom Kosovu, a crkve su bile prepune i katolika i muslimana i ateista. Premijer je organizirao Bozicni prijem. Na Kosovu nema nikakvih problema izmedju pripadnika razlicitih konfesija. To Bosanci poznati i u leksici po svojoj inteligenciji (\"glup kao Bosanac\") ne mogu shvatiti.
da mi je znati odakle je ovu cestitku prepisao..... nije ovo iz njegove glave.
Moje misljenje je da Mrki ostavlja realne i objektivne komentare. Tvoj problem je sto orah u tvojoj glavi to ne razumije.
@ Mrki, Da li si ti IKAD postavio pozitivan post? Ja do sad nisam vidio nista pozitivno. Da sam na tvom mjestu ja bi definitivno potrazio pomoc ... to nije normalno.
Vatikan će ih prije toga pokrstiti, pa onda priznati kao nezavisnu državu.
Ajd ne lupetajte i ne mesajte tzv \"nezavisnost\" i Bozic! Sto vas to nije priznao Vatikan onda, kad ste takvi fini multieticni?