Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da se malo više potrudi , mogo bi za dva dana
"put je cilj" što bi rek'o Konfucije
@SheRains a i pad je lett
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...kad politicar svojim radom napravi zemlju u kojoj moze da šeta sam bez osiguranja...dokaz kako volis zemlju a kako zauzvrat narod i zemlja vole tebe... Sad uporedite naše...panciri tenkovi transporteri avioni oko njih i kad piske i kake...
Pih to nije pješačenje, već ljenčarenje, to se rijesi u dan i pol bez frke!
Nama ZLOvenci i nisu toliko bitni. Kurwa SHS , Jugoslavija i SFRJ nas drzale zajedno 73 godine. Inace, dva potpuno suprotna mentaliteta. Osim sto su puno blizi Srbima kada treba zahebavati Hrvate. Alpski Srbi
ocigledno je da nemas pojma niti o sloveniji niti o slovencima....
@mak.mujezinovic Vodi ih kuci ako su ti dobri. Daj im i seku
...i dvije predstavnice za odnose...
hehehe
Idi lijeci se debilu
Koji apsurd. Ismijavamo se drzavi koja ima veci BDP od nas, mogla bi uskoro imati i vise stanovnika, a po ugledu u svijetu i razvijenosti nismo ni u istoj kategoriji. Sta mi to imamo? Gudure i sve vecu pustos koja je jednim dijelom i posljedica odlaska nasih ljudi u Sloveniju.
@Korisnik95 Vidim, a i tekstovi komentara to potkrepljuju i to do te mjere da mozda cak ima i neki komentar u kom se spominje Pahor a ne ismijavaju geografske karakteristike Slovenije.
od toga 6 dana je konto odmoriti na Bledu..
Sloveniju bi Ivanić na rukama prešao za 2 dana
moRes Borute za 7 dana i otic i vratit' se .... Jos vikend provesti u Kranjskoj Gori
pa i nije mu neki tempo... ;)
Ove u mantilma su bosanke