Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od predznaka dana sudnjeg da ce se muskarci zadovoljavati sa muskarcima a, zene sa zenama.
Snaga rezima protiv interesa naroda.
I srbija je krenula putem drmokratije .
ONO CEGA SE PAMETAN STIDI BUDALA, SE PONOSI-Izreka.
Zar vam je to trebalo,,,,
J.bo čovjeka koji nema alternativu!
Da odmah razjasnim da sam protiv homoseksualizma!! Smatram da nije prirodno stanje ljudskog roda i licno mi se malo \"gadi\" (ako se smijem vako izraziti) kad vidim homoseksualce na ulici...ALI...sva moja misljenja meni ne daju pravo maltretirati i vrsiti nasilje nad tim ljudima, bez obzira organizirali oni parade ili ne. Naravno da oni koji su protiv tog nacina zivota imaju pravo demonstrirati ali na miran i dostojanstven nacin a ne silom. Kolicina SILE je samo izraz nivoa jedne zajednice i jednog drustva...a nazalost na nasim prostorima je taj nivo veoma nizak!!
U pravu si. barbadosi tj srbende zanju samo za destrukciju. takav rusilacki nagon imaju
sende nikad nisu gradili, uvjek su rusili, palili i pljackali od kad su sisli sa karpata. to im je mentalna osobina...?
Pa sta se tu ko ima cuditi i ibretiti........to je prava slika Srbije vandali i rusioci su ustvari sve djeca genocidnih agresora a krv nije voda ......pa div-ljaci kad vise ne mogu po komsijama onda udaraju po svom narodu !!!!! Popovi ti talibani sto su mnogima za oproslog rata ruke ogrezle u k-rv i koji svakodnevno iskoristavaju i siluju maloljetnike daju sebi za slobodu da odredjuju ko je podoban a ko ne..........nemani bradate ko i vehabije !!!!!! SIKTER
misli se na seksualno normalan kakav je to nenormalni ulicarski nagon za pokazivanjem po cesti zasto se pokazuju kada znaju da je to sramota
dosta sto su ciganizovali Srbiju preko kusturice i bregovica,sada bi jos boris tadic da pederizuje Srbiju!!??
dirljivi su ovi komentari gdje su \"normalni\" oni idioti koji se lože na genocid, ratne zločine, nasilje prema svemu različitom, koji svoje promašene živote nastoje uobličiti kroz razbijanje, mržnju, premlaćivanje... Nema tu \"porodičnih vrijednosti\" nego isključivo potreba da se mrzi i mlati. Srećom, prošlo je vrijeme mraka i zla kad su to mogli raditi nekažnjeno i iskaljivati svoju bolesnu potrebu na manjinama i slabijim. Dobili su lekciju i ovi bosanski homofobi više neće imati \"argment\" Beograda u svojim propagiranjima nasilja.
90% učesnika su iz PCa sam si tražio i dobio
E ako vam je ovo normalan narod onda ste stvarno genocidni narod.