Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolestan je on u glavi. Tanka je linija izmedju pameti i ludila. Ne mogu da osporim da je inteligentan covjek, natprosjecno, najmladji doktor prava u bivsoj drzavi (doktorirao za 3 godine), ali su ga politicki stavovi unistili. Ja ga zbog tih politickih stavova kao Srbin nikad nisam podrzao i necu, a da su bili drugaciji, mislim da bih ga smatrao ozbiljnom konkurencijom na politickoj sceni.
Не слажеш се с његовом политиком, ....па добро и шта сад?! И нас који га подржавамо,...како пре више од дваес година тако и сад. Не као неки, ...рецимо Вучић, чији потпис стоји на мојој почасној чланској карти СРС-а датираног из марта 1993
''Има нас''
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šešelj ja ozbiljno bolestan - mentalno
taj debil je inace umobolesna zivotinja!
Tip će i na samrti smoći snage da izusti "duvanite mi svi kuvac". Oviginalan je, movam pviznat - vadikal do kvaja. Ne znam što ga pustiše, posebno ne nakon sljedećeg članka: "Slobodni radikali: Unutrašnji neprijatelji, uzročnici mnogih bolesti Izazivaju preko 150 bolesti, među kojima kardiovaskularna oboljenja, dijabetes, razne vrste karcinoma, Alchajmerovu i Parkinsonovu bolest..."
Milorad Bojić je ozbiljno bolestan, a za Vojku Šešelj nisam siguran ...!!!!!!!!!!!!
Svako ima pravo na poslednu rijec.
Bolestan je u glavu ko i Karadžić otkako se rodio.
U Hagu je obolio neka tamo i završi
Svi su oni isti nema tu razlike njih je Gospodar svjetova davno vjernicima opiso sta oni misle i kakvi su ..
Bog je jedan, sve vidi i zna... Šešelj dolazi na naplatu svega