Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo vam i kotromanic http://www.camo.ch/poveljadubrov.htm
evo smrdi ako znate citat procitajte a ne da izmisljate historiju http://www.camo.ch/poveljadubrov.htm
evo vam nepismeni prva bosanska povelja koja je starija i od srbije same i vas pravoslavnih turaka http://bs.wikipedia.org/wiki/Povelja_Kulina_bana
Posto niste Bogati ne brinite, nemaju Vam sta ukrasti.... niti ce vas \'\'LEPA SANDRA\'\' ....zavesti... Imamo NACIN kako postati Bogat i Debelo Zaraditi na Siguran i Provjeren Nacin... Dugorocna Zarada.... Pogledajte zasto je sve vise ljudi sa nasih prostora u ovom Provjerenom, Dokazanom i Sigurnom poslu! Toliko smo sigurni u kompaniju za koju radimo da Vam slobodno nudimo opciju: AKO OD FIRME NE DOBIJETE ISPLATU, MI CEMO VAS ISPLATITI! Info: www.internetbrzazarada.ws Email: [email protected] Danas je Vas SRETAN Dan - IskoristitePRILIKU !!!!!
Nije, a sta je s kutolickim?
Kraljice piski.m se redovno na prdoslavni bajrak jel to u redu?
Neka ste odbacili krs smrdljivi djeco moja. Ponosim se vama.
Mi smo bosnjackog mezheba a ne servi i krbati tj. vatikansko-bizantske sluge. pS> M. vam he*em izdajnicku, pogana vjera
Mi bosnjaci smo bas face , za nepunih dvadeset godina kolko postojim osnovasmoh nezavisnu i u cjelom svjetu priznatu nama dragu BIH u kojoj nebeske Srbe držimo po šumama poput kmeteva!! A nasim nebeskim susjedima koji su vjekovima gnojili ovdasnje livade, otimaju i cupaju komad po komad pa cak i ono najsvetije Kosovo !!
balkanci od tri plemena, pa vi umete samo da kenjate bre :) preko gora i preko mora, i pedeset metara ispod i sedam vrata iza
Mi Srbi ne umemo da radimo, ali umemo bre da se bijemo i ratujemo.
majku ti raznosao ceo bataljon precanskih srba i ti bi njih bunio...ahahahhaa a tek ovi sa romanije kad su ti materu dohvatili.. da nisi i ti silovan usput?
HOĆE srboši PARA,HOĆE BAGRA LEBA BEZ MOTIKE.NEMA VIŠE RATA,NEMA OTIMAČINE ILI MOŽDA BUDE.VOJVOĐANI...VI STE NA REDU DA OKUSITE srpsku BEDU.
Ja se ove Smrd kinje kar aju iz (i) stocnog Sarajeva za porciju cevapa sve zivo...
pitaj sestru