Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunac je kada se strani politicari vise bore i lobiraju za BiH nego sadasnji 😂😂😂
@SamoRealnoDruze I ja sam reko bivsoj trebi da se ne jebe al me ne slusa eto tome sluze bivsi ,za koju paricu laju sta im se plati
Centripetalne snage će nadjačat'.
Pobrinite se vi o EU, jer kako vam je krenulo mogli bi tražiti azil kod nas
tosu ustasko cetnicki zlocinci pisali nista novo.TEGBIR
Bivši? Koga to treba smiriti. Za koga je poruka?
Mozete vi ojacavati centrifugalne sile koliko hocete, ali ne zaboravite kada onu jednu centripetalnu niste mogli 4 godine pobijediti. Ne pise vam se ni sada dobro. Uveli ste nam embargo, gledali preko tv-a kako nas ubijaju i sada smo mi oopet teroristi ... stoka.
Patetična priča ne pije vode. Snaga je u obrazovanju, a manje gledanju Zadruge.
Gospodo i za centrifugalnu silu ima lijeka. Nego vi sa bijelim okovratnicima inicirajte gradjanski neposluh kao u arapskim zemljama sto radite.
EU nas pitala da se promijenimo, da se pomirimo...da razumijemo jedni druge, da se postujemo......a mi necemo...mi hocemo ovakvi da udjemo u EU...EU nas sad ignorise a nama krivo...bas smo tikvani...
Nismo ni blizu a već se zbog nas svađaju 👅
Upiši komentar
Zasto niko nece da otvori pregovore sa Makedonijom i Albanijom?