Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NDH tendencije su još tu. Strašno u 21. stoljeću. Anticivilizacijski i protiv svih evropskih vrijednost.
@BegovskiOporavak Sjetite se ovoga kad sljedeći put budete kupovali Janu, Jamnicu, Dukat, Ožujsko, Karlovačko! Sve ovo finansiramo mi koji kupujemo hrvatske proizvode. Budite pametni dovoljno pa kupite Tešanjski Dijamant, Oazu, proizvode Milkosa, Zeničke mljekare, Tuzlanske, Sarajevske, Banjalučke pivare.
@BegovskiOporavak .... trebo je valjda titinu ili allinu sliku okačiti. 😂😂😂
I šta je tu čudno? Kakva vlast takav i ministar.
Ante je za Franju, generala JNA, mala maca.
Pavelića ? Hahahahahahaha ! Ako je neko zgazio volju građana i birača, to je upravo Lovro.
ma jok muslimani su bili mahom ustaše, đe bi to europejci
.... ustaj TITO !!!!
...polako bocnjaci moji, nije ni nase maslo za Ramazana. Pola vasih djedova je dragovoljno pristupilo poglavnikovoj armadi, pola tu, pola u SS bez prisile ikakve ono malo sto je ostalo pred kraj rata se prijavilo u partizane hehehe.... Nije ovo nikakva bruka ni sramota, eno u po Sarajeva u elitnom restoranu cetiri sobe gdje Safije na spratu serbez slika SS postrojbe sa zapovjednikom fesarosi postrojeni e sad koja je razlika jesul isti fasisti svi, trebalo bi da jesu...
Univerzalan ministar,Titov general i Ustaski Poglavnik jedan do drugog
Ne sumnjam da kod mnogih trenutnih poglavnika postoje ustaški artefakti.
Hvovci kazu da su Ustase,kako ce oni biti Ustase ,Ustase su bili hrabra ljudi I borci,for sure Hvovci bili kakavice.Kako zaboravitI 93-ce kada Ih Armija BiH potjera iz Travnika I kada preko 1000 tesko naurozanih Hvovaca pobjeze I preda ce cetnicima...
Lovro ,svaka cast za Antinu sliku ,ali stojim ce ti bolan Franjina ,on je bio ku.ac od Ustase..
Problem su i novinari koji ovakvima daju povod da budu jos ekstremniji. Evo ovdje je na primjer navedeno "raspece" u kontekstu sa pavelicem a raspece je u svakom apartmanu u HR.
@seljak raspece i religijski motivi su sasvim OK. kao kuran i goblen šehadeta u nas skoro u svakoj kuci. ali pavelicev portret nije uredu.
Pokusam diskutovati sa ljudima koji vole NDH i objasnim im historijske cinjenice. Ne ono sto smo mi ucili nego ono sto cijeli svijet uci o NDH. Bolje mi glavom udarati u zid nego pokusati objasniti da je Pavelic zlocinac i izdajica.
Sjetite se ovoga kad sljedeći put budete kupovali Janu, Jamnicu, Dukat, Ožujsko, Karlovačko! Sve ovo finansiramo mi koji kupujemo hrvatske proizvode. Budite pametni dovoljno pa kupite Tešanjski Dijamant, Oazu, proizvode Milkosa, Zeničke mljekare, Tuzlanske, Sarajevske, Banjalučke pivare.
@Kola Jarancino 100% si u pravu,ali odem u Bosnjacku radnju I hocu da kupim flasu vode a ona mi kaze "Prodajemo samo janu"onda bi joj samar odvrnio jer je ona vlasnica..
Zar je to neka vijest i neko čudo?
Sami bog zna šta pojedinci kriju u prsima..
ne kontam stvarnoi zasto se hrvati i bosanski katolici asociraju sa nacizmom,sta misle da su?