Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hladan majci osvanuo....
ahaha dobar do jaja...
Ekonomski je najbogatiji dio Ukrajine. Najvažniji gradovi Donbasa su: Donjeck i Lugansk. Nogometni stadion Šahtara iz Donjecka zove se Donbas Arena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srećno, samo idite, ko želi u Donbas a ko u Siriju. I ne morate nam se vraćati, ostanite tamo ljepše je sigurno.
Ko i nasi odavde sto ratuju po Siriji za tamo neku svoju braću,ista je to banda
HAHAHAHAH PA PODPAROLI SU UVJEK BILI KANCELARIJSKI MIŠEVI.AKO JE OVAJ U UKRAJINI JA SAM NA MARSU
Sve je to go genocidas i fasista....
OVAKVIH CETA JE IZ smrdije OD 91 DO 95 VRACENO NA TISUCE U KOVCEGIMA IZ HRVATSKE I BIH A OVAJ CE CETO ISTO IZ UKRAJINE
Samo je i na vrijeme otišao...kao i svaki četnik. Tu su kad sve prodje
Budala. Ipak, nije on PR MUP-a nego nekakve jedinice. Ako je upste vazno.
Lijepog cuke na ovoj slici ,a ni drugi pas nije loš !!!
Kvazimodo, garantujem da je ovaj Radomir 100 puta ljepsi od tebe. Kepec, pokazi nam svoj selfi i svoju tintaru, da umremo sa gadljivom grimasom na licu.
Pa neandertalac, zar i ja nisam rekao da su obadva psa prelijepa
i nek te proguta zemlja " otadzbinska " . i sve takve ko ti, svih nacija i vjera .
Ovakvi se obicno vrate u plasticnim vrecama sa rajsferslusom.
Ako Bog da, vratice se ziv i zdrav, u plasticnim vrecama trebaju da se vracaju nacisti iz Dnjepar, Azov, Donbas, Ajdar i ostalih bataljona.
POJEO MU PINK MOZAK
SRPSKI TERORISTA,hapsit pod hitno.ubice u prdekanu.prvo tretirat ebolom pa na guzenje
pa pustaju na slobodu nakon cirkusa,ha ha a srbe na vrbe?
Dizite kredite, dizite kredite, dizite kredite, oooooooooo i zivite tako americki. Nista ljepse nema nego biti u kreditima 40 godina, a djecu, porodicu i duh ko hebe. Ooooo so cute, taj americki nacin zivota. Americka demokratija, oooooooo so cute!
haj ne vratio se smrdočetniče
Jedite Mekdonalds, pijte Coca Colu, debljajte se, prdite i u full HD-u gledajte istinu koju prezentuju CNN i ostali bastioni istine i samo istine. Sadam Husein, Gadafi, Hugo Cavez, Ahmadinezad, Putin, sve su to babaroge na kvadrat, zasto ne vjerovati tome kad je tako pisalo na CNN-u?
Od Napoleona i Bizmarka, od 1849 godine i javne proklamacije doktrine Drang nach Osten Rusija je trn u oku zapadnim majmunima i satanistima, nista sem igraca se ne mijenja, uzrok svega i svacega danas na Zemlji ima samo jedan jedini cilj, Rusiju. Sirija, Irak, Iran, Balkan, ISIL, AlQaida, Ukrajina itd itd su samo put do se pokori Majka Rusija. Ali kako pokoriti Ruse, to nije moguce.