Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasenovac Srbi ne smiju nikada zaboraviti.Tu se vidi ko su i šta su Hrvati.Zbog Jasenovca Hrvatsku treba progoniti do sudnjega dana.
mrki daš mamicu da joj dam ustašku zvijer među noge ihihihihi poslije toga slijedi ruska kravatica(ako znaš šta je to ) hehe !!!
Mrki pošalji mamicu jer je beštija koja rodi takvog luđaka, a bogme takve sam slao na onaj svijet 90i.
Ma ne krijem ni ja zelje :) Ako si i ti \"spreman\" poslacu na onaj svijet i tebe! Nema smisla da cekas ako si spreman! :)
Mrki šta se buniš čovjek ne skriva želje a ne ko vi,
@ivica: Ako si spreman da te posaljem odmah na onaj svijet da ne cekas dugo!!!! :)))) crkni ustaso, kad si vec spreman :)))
za dom spremni =U= ZA PRAVAŠA JEDNA ZEMLJA HRVATSKA DO ZEMUNA !!!!
thomson (da je pravi hrvat zvao bi se tone. anton, tomo, marko,janko) je veliki lukavac njemu je stalo samo do broja naplačenih ulaznica
KAIN TI PRAVI NEMA ZAJEBANCIJE NEMA THOMSONU U ISTRU TAK I TREBA
naravno, najzanimljiviji je thompson u svemu ovome...