Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam se pitao šta je uzrok da je ova turadija, a neki ih zovu i najmladjim balkanskim narodom, pakosna i zla. Neki kažu je je to posljedica njihovog primitivizma. Mislim da nisu u pravu. Njima sline cure zbog primitivizma, a pakosni su iz drugog razloga.
Piki,Realista i jasko su tri neguzopera ,a zajednicka sastavnica svi ih zovu vlasko,
Eh, jesu vala ....
Sta je Poturice,hocete li to da vam vratim u Poturkiju inu vasu halasu sto ubire socijalu u mojoj Svedskoj i salje vama za hapu. Ako ne prestanete laprdati ko vas babo vase izmisljene nacije odvojicu R.S. I Herceg-Bosnu i ostavicu vas da zivite kao Kruzo na pustom ostrvu dok se ne halalite sa dusom. MOCNIK
Ajmo turadijo opleti...
davno treba biti proglasen za \"persona non grata\" u bih birokratsko spijunsko smece koje igra za onog koji vise plati pravo lice zapada.igrac ne duplih ne troduplih standarda,demagog,sovinista. jednostavno ljudski otpad koji se savrseno uklapa u zapadnjacki klisej
Ova smrdina Bildt im je i dao RS u ovo vrijeme.
Sta drugo ocekivati od jednog najveceg podrzavaoca genocida nad Bosnjacima Carla Bildta. Bildtu je mjesto u Haskom Tribunalu da zajedno sjedne pored ratka mladica i radovana karadzica ! P.OS.EREM se na sve sto prestavlja genocidnu tvorevinu , srbiju i sve te KOJI PODRZAVAJU FASISTICKU SRBIJU pocevsi od EU-e. EU-a ce prihvatiti kadidaturu srbije, najveceg MONSTRUMA svih VREMENA U EVROPI. JADNA EU-o kad to je NAZI FASISTICKA SRBIJA JEDNA DEMOKRATSKA I ZDRAVA DRUSTVENA ZAJEDNICA ?!!!!!