Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da će se mnogi iznenadit brzinom sa kojom će Srbija ispunit evropske standarde i uspješno završit pregovore. Srbiju konačno vode ozbiljni ljudi.
Ako uzmemo u obzir ,ovako ce biti jedino ako pregovarac bude Ekrem Jevric ! Bez obzira sa koje strane,jer i EU ima takvih likova !
Samo da ne bude Dacic, Pregovarac !
Ako ce Srbija pregovarat godinama, Bosna ce stoljecima :O
Da su pametni nikad ne bi usli u ta sranja od EU
Znamo samo da ćeš ti, kao srpski zet dobro lobirati za Srbiju..Isto kao što si lobirao kad su klali muslimane u Srebrenici, đukelo jedna ofucana odvratna! Trag ti se zameo!!!!!!
Bildt je veliki srbski prijatelj. Radio je puno na etnickom ciscenju ne samo u BIH vec i u drugim drzavama. Veliko djubre od covjeka cak i u Svedskoj.
A Bildt se tu pravo pita.