Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas napeta i uzbudljiva ova prica! 😱🙄
Ne znam je li ovaj u tom fazonu, ali zaista ove današnje nepismene zvijezde i zvjezdice su pune svakojakih poroka, alkohola, kurvaluka, narkomanije i sklone podzemlju, a to se najbolje može vidjeti u realitijima u kojima učestvuju, sve je to dno dna koje se narodu servira, a narod se još identifikuje sa njihovim glupostima i baca ono malo para što ima.
Seljaci, koji su se saselili u Sarajevo su dio srpske subkulture, koji čeznu za Balaševićem, Kebom, Cecom, Čolom, Joksimovićem, a tu su i Aca Lukas i ostali, koji su u stanju u svakom trenutku Zetru napuniti sa 12.000 gledatelja.
keba mjenjaj dilera los ti spid drama
Daj koga farbass
Stari me je cvecar sreo  Stao pa me prepoznao  Iz kafana Sarajevskih  Kod njega sam sveze ruze  Tebi uvek kupovao  Pa me pita gde si ti  Jos carsija prica o tom  I kunu se svi zivotom  Da smo bili par najlepsi  Niz lice mu suza krenu  Kaze nece se voleti  Niko vise kao mi  Uvela je sreca nasa  Sa ruzama crvenim  Ostala je prica meni  Tebi ljubav s drugim  Ponekad se tajno javis  I kazes mi da sad zalis  Da te dusa zaboli  Sto se nismo uzeli 
Garant krao bakarne šahtove.
Pa dobro srbin je to, nista cudno barem po onom Cosicevom
ipak je propjevo na saslusanju
prava ciganska,sine i kad jesi,nisi ,a kad nisi,nisi pa nisi !!!
Propjevaćeš ti
O kebi pišete, a što u željinom vip salonu brajlovic masakrira janje,to ne pišete
U Srbiji apse pjevace, a u Turskoj novinare.....
Vozilo sa zatamnjenim staklima I kamerama unutra, vozi se po dedinju oko drzavnih rezidencija. jbg. Svakom bi to bilo sumnjivo , pa makar to i Keba bio...
sad kad izađe Kebin pornić sa Severinom
ma lik je nevin
i severina je ,vidio sam