Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas ovom pijanom idiotu suditi za ubistvo prvog stepena, zakljucati i baciti kljuc
Ovakve stvari se desavaju i bez alkohola i kod primjerene brzine za autoput 120/130 km/h, cinjenica. Na iznenadne situacije tipa nesreca, zastoja, neopreznih vozaca i sl., treba uvijek racunati. Alkohol je sigurno usporio reakciju vozaca, a brzina onemogucila i eventualnu mogucnost zaustavljanja. Veoma je upitna ta "nevinost".
Zaista je nemoguce naći opravdanje ovakvim kretenima,alkohol i volan
Što ga nisi ubio na licu mjestu čovječe! !
pa ovog vehabiju!
Kakav splet udruženih baksuzluka, da se naježiš.... Još kad pročitah da se muž/otac vraćao pješke i čupao ih iz vozila... auh.. Tragedija zaista.. :((
Jbg treba i pročitati članak.. Autoput je super stvarka dok se ne desi neka nepredviđena sitnica, a onda je katastrofa moguća u djeliću sekunde... Ispred mene je lik udario psa koji je uspio da prođe zaštite.. Nikada neću zaboraviti let te sirote životinje i instantnu nepomičnost.. Srećom ja sam ga uočila ranije i zadržala distancu od tog vozila koje je jurilo kao ludo..
Pa to... On će dobro nagrabusiti za taj alkohol u krvi i neka će, ali ja mislim da i mnogi trijezni voze 180-200km/h.. a aj se zaustavi pri toj brzini kad si junak... Meni ovo nekako liči... kad nesreća hoće da se desi, desi se.. nema pomoći..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sranja.
Pokoj duši poginulima, sabur porodicama.
Tuga :-(