Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati od covjeka koji kad bira Titu ili Tudjmana, bira Titu. Spodoba
Ma ti si jedan obični idiot, ebo te onaj što te dovede.. Nek više neću slušati tvoje demagogije i šuplju ,pa nek sve ide u pm!
Bernardić je sin Hrvqtskog branitelja koji se dragovoljno 1991 prijavio u obrani neovisnosti. Zbog PTSP ,nesretnim slucajem je 1998 preminuo. Plenkoviceva majka je radila kao doktorica u JNa prije rata. Ne,nisu bili clanovi partije mu roditelji? U HDZ-u ima vise diece komunista nego u SDP-u. Sve se to izmiešalo
Najkorisnija stvar u životu, ko zna cijeniti naravno, je imati dobronamjernog i iskusnog mentora.
Koštalo ga kada je rekao da je za Tita i da BiH treba biti grđanska država čime je pokazao da je izgubljen u vremenu i prostoru!
80% ovih iz SDP je desnije od Plenkovica koji je centar. I da je izlaznost bila 100% razlika bi bila jos veca
@gooUser1577048657 Da Plenković je Merkel kandidat. Zato je HDZ desnica poljubila dno. Ima Orbanovaca kod njih kao u priči ali vlast je slast. Sad većina okreće njima leđa.
Ja samo ne znam šta se autor ovog teksta iščuđava? Jel on pao s Marsa pa da ne zna kako svijet funkcioniše? Svugdje u svijetu pobjeđuju nacionalne narodske stranke pa tako i u BiH (SDA), Srbiji (SNS), Hrvatskoj (HDZ). U haman čitavoj EU vladaju stranke EPP-a. Pa logično je da će narod za te stranke glasati u teškim ekonomskim vremenima, pa neće valjda za ljevičare koji uglavnom njeguju komunizam i njihov način vođenja ekonomije, koji je po definiciji propast.
Anka je mrak hahahahaha
SDP i ljevica općenito imaju prelošu politiku i ljudima ne nude ništa. Te šuplje mir i ljubav priče ostavite za woodstock, dajte nešto konkretno