Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo smrtna kazna
To je nagrada... Treba ga mučiti jedno 50 godina najgorim metodama i održavati ga na životu da se ne bi izvukao.
Zbog odsustva smrtne kazne mnogo puta mozete cuti prilikom zestokih svadja: "ja cu se nekad vratiti a tebe vise nece biti". Ovo duboko uvrijezeno saznanje daje ubici podstrek da izvrsi zlocin cak i ovdje gdje je nicim izazvan ubio nemocno dijete. Kaznena politika u Evropi je stimulativna za zlocince. Vratiti smrtnu kaznu za ovakve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
smrtna kazna nema ovdje rehabilitacije prestupnika
kakva smrtna kazna, treba ga mucit jedno godinu dama pa ga onda objesit
ja bih ovog spakovo na avion i izbacio ga ISILovcima ,dobro ga napio sljivovicom da bazdi iz njeg i u ruksak mu natrpo slanine. za 5 dana bi se pojavio u narandzastom odijelu na youtubu
sam opis njegove kuce, dvorista i svega okolo i pogled na ovu sliku i odma treba znati ko je on ustvari... i bez ubistva !
Vidi mu face. Ovako pravi srbi izgledaju. Nadam se da ovaj nece vise sunca vidit.
Mi imamo efikasnu metodu za ovakve. Treba vam cijev i bodljikava žica. Žicu stavite u cijev, i kompletno mu ugurate u guzicu. Tada brzo izvučete cijev, a da žica ostane. Onda polako, ili brzo kako vam volja, izvlačite žicu.
Djavo se uvuko medju Srbe, ovo je vec druga djevojcica,drugi monstrum ,isti crni scenario
u ćeliju sa 3 crnca (po mogućnosti pedera) i da ga prima u guzu do kraja života...majmun cigansi,fujjj sta sve hoda ovom planetom
Umno poremecena osoba jedino moze napraviti nesto ovako...ali poenta je sto je iz Srbije za iste takve bolesnike koji komentarisu. Btw, ako uopste igra ulogu, ovaj je Rom.
Opet nas kliks smara sa ovim gurbetom i prepisuje senzacionalisticke tekstove srbijanskih tabloida. Vijesti iz regije iskljucivo su neke glupe price iz srbije. Grohnuli ste zestoko.
Srpski radikalni pravoslavni teroristicki militant terorise ulice beograda kako javlja AA to je sve radio jer mu je pop tako naredio
Zar ne moze ciganin biti Srbin?
Pa logicno da ne moze Njemac biti Srbin ako je vec Njemac, glup ti je primjer, ali cigani nisu nacija i jer nemaju vlastitu(nacionalnu) drzavu kojoj bi pripadali kao nacija, stoga oni su samo jedan neujedinjeni nomadski narod, sto znaci da ciganin moze biti Srbin, Hrvat, Crnogorac, Kosovac, itd. sto znaci da to pitanje samo zavisi od drzave kojoj trenutno pripada..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
srbi su stručnjaci za silovanje, to su pokazali i u BiH, ali na bojnom polju su male mace.kada sam bio na odbrambenoj liniji za vrijeme rata svunoć pucaju onako bez vez iz straha, bojeći se naših diverzantskih akcija.
Sigurno je tako majmuncino jedna pogana.
Oni u viktoru bubnju, tarcinu, celebicima i stotine drugih logora su bili narocito hrabri........kuco.
Specijalizirao se kod Arkana. Treba ga odmah osloboditi!
ČUJ ZANJEMILI POLICAJCI A NISTE ZANIJEMILI 90 GODINA KAD STE KLALI I UBIJALI DJECU ŽENE STARCE PO HRVATSKOJ I BOSNI I NA KOSOVU.MAMU VAM ZLOČINAČKU
Sretan ti bajram vjernice. Vidim sluso si reisa.
HOĆU DERAĆU TE PAPAK JEDAN JESI SE NAVUKO NA NICK
Sta je ovakvih sto hodaju medzu ljudima ni prvi ni posljednji njima je to u krvi
Jeste ucestalo, ovakve na panj odmah.
Svaka čast i hrabro za 22 godišnju djevojku koja je prijavila silovanje, inače nesposobna policija nikad ništa nebi otkrila..