Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas će svađe prestat kad izmislimo nove jezike koji neće bit nalik jedan na drugi tako da se nećemo razumit, a samim tim ni bit u mogućnosti da se svađamo.
Dok god Srbi iz susjedne nam zemlje na istoku budu potpirivali ove zatucane duduke i balvane poznate kao bosanski Srbi bilo kakva bliska saradnja ne dolazi u obzir.
Hrvatsku ne zanima nikakva "Regija" sa Srbijom. Nek se "regionišu" oni sa C. Gorom, Makedonijom, Rumunjskom, Bugarskom. Daleko im kuća.
Treba uzeti u razmatranje i južnoslavensku (i sveslavensku) diskriminaciju prema albancima sa Kosova o kojoj je govorio zvanično pred televizijskim kamerama Gospodin Azem Vlasi.
Opet sipto se javlja. Znas sta, zasluzili ste drzavu, ali vam je drzava samo na papiru. pola svijeta vas jos uvijek ne priznaje, a sami ste obicne americke sluge
Pa "anonimus" drug Tito je nama koje nazivaš "sipto" dao ono što mi u našoj tradiciji nazivamo "besa". Kada je drug Tito ispustio svoj posljednji izdisaj, otišla je sa njim i njegova besa u planetarnu atmosferu.
Obećavajuća inicijativa, ali mogla bi se dodati još jedna sitnica: Da budu uključeni i predstavnici albanaca sa Kosova kako bi se izbjegla južnoslavenska diskriminacija prema albancima.
...ma, isti smo ti skandinavci...
Slutim ujedinjenje sa fašistima velikosrpskim. ''Benelux'' = ''Igmanska inicijativa''.
Jači smo mi od skandinavaca, samo kada bi nam to došlo iz guzice u glavu !!!