Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilija Jurisic, Ejup Ganic, Jovan Divjak, Sefer Halilovic, Stjepan Kljujic i naravno Alija Izetbegovic su organizatori i izvrsioci teroristickih napada na vojnike JNA u Tuzli i Sarajevu i direktno su odgovorni za pocetak rata u Bosni i Hercegovini. Taj odvratni zlocin je bio uvod u sve zlocine koji su se desili za vrijeme rata. Mlade vojnike JNA koji se po dogovoru povlace iz ova dva grada i nisu nikakva prijetnja, iz zasjede ubija najgori moguci ljudski olos. Naoruzani lokalni kriminalci. Narucena ubistva iz vrha Predsjednistva BiH po nalogu gazdi sa zapada. I ispunila se ona Alijina da je spreman da zrtvuje mir za suverenitet.
http://images.mentalfloss.com/sites/default/files/styles/insert_main_wide_image/public/giphy.gif
Srpski, salji dalje! Ja ne bih da otvaram tvoje linkove. Plasim se neke zaraze, a radije ne bih ni razgovarao sa tobom. Svako druzenje sa kretenima me na kraju rastuzi. A bas sam nesto veseo danas :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Jurisic izdominirao agresora. Nema tu nista sporno :)
Svbi se samo brukaju pred svijetom kao i u slucajevima Ganic i Divjak
dajte nekad drugu sliku Ilije, ova me uvijek podsjeti na Butthead-a. http://i.ytimg.com/vi/S9eAzb-Yuzw/hqdefault.jpg