Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dijasporac znamo da si srbin :D
Dvaga bvaco vadikali, tveba poceti uciti siptavski, tvebace nam za kasnije pomuz bog bvaco! Vvoft!
Srbi diodju ovdje da vam j.e.bu mamu ... i sta mozete ..nista !
JEDI - G O V N A - TROPRSTA SVINJO !!!!!!!!!
nerazumijem ovu vlahadiju,mrze bošnjake i sve što je bosansko a non stop ima neki srbo na ovome klixu,haj čovječe na dodikove strance pa se tamo prosipaj il si ti naviko cuclati bošnjačke obrezane palije pa ti žao da ti šta izmakne
Primitivče zaostali- da se go v na jedu ti i slični tebi srbomrsci bi odavno bili pojedeni!!!,
JEDI - G O V N A TROPSTI BARBARINE !!!!!!
Krenu na put prema Palama pa da vidiš zastavu i sve će ti biti jasno koliko ti države ima! A da nije bilo NATO agresora piotao bih te kako bi ti se sada zvala država!!
Nema nikakvih SRBA...imaju samo SRBIJANCI!!!!! Vrijeme je da ih tako krenemo zvati jer oni to jesu. Znaci moramo se u Bosni otarasiti REPUBLIKE SRBIJANSKE.....i vratiti Srbijance nazad u Srbiju....
nista su alijine zlatne kasike naspram milosevicke i karadzicke demagogije. Sjeti se samo gdje su po karadzicu trebali svi muslimani zavrsiti? Doduse nesto se od te zamisli i ostvarilo, a kako i ne bi uz cetvrtu vojnu silu u evropi i toliki budzet i naoruzanje. A gdje su srbi trebali biti? Pa tamo gdje je ilija garasanin nebulaznio, a karadzic pokusao ostvarariti u bosni, veljko kadijevic nad dubrovnikom, sljivancanin u slavoniji. Podsjecam, citava BiH i vise od pola Hrvatske trebale su zavrsiti u sastavu Ilijine velike srbije, sa karadzicem, samoproglasenim kraljem RS Samo uporedi statisticke podatke popisa srbije 2001-2011 i sve ce ti biti jasno ko ide u dijasporu i ko nestaje
pa zna se ko je referendumom preglasavao i proglašavao nezavisnost a a priča Garašanina je Alijin alibi za Islamsku deklaraciju zbog koje svi znamo čak i Tito ga strpo u zatvor!!! svi ste htjeli nezavisne države i dobili ste torove iz kojih samo kukate i bježite u inostranstvo!!! Fino vas je Aljo preveslao, ali zato porodica Izetbegović jede "zlatnom kašikom"-ništa nije slagao jkada je rekao da će jesti zlatnoom kašikom:) Ali samo njegova porodica!!
i da...postoje vece pi.c.ke i od vas, a to su turci. Mada nije neka razlika, isti vam je genotip
pa dadice sto si se uzrujao? Spominjes jugoslaviju? Pa niko se od bosnjaka ne pere jugoslavije, cak naprotiv. Bosnjaci su jako voljeli jugoslaviju, iako nas je na sve nacine pokusala posrbiti i pohrvatiti, ali to nije odgovor. Krenuli ste rusiti jugoslaviju kad ste uvidjeli da se nece ostvariti san ilije garasanina i da se nece preimenovati jugoslavija u veliku srbiju, pa ste poceli napadati od slovenije do kosova.
Uzmite i vi pasoš SFRJ , pa se zapitajte a gdje je sad ta država!! Pa zar ste zaboravili da vam se lako bilo kurčiti kada nas je NATO bombardovao; a prije toga je bilo HELJP NATO!! Brzo i lako se zaboravlja!!
Administratori blokirate odgovore ovom kretenu @@@ i @za Srbe ! Ckapi daje komentare a vi blokirate odgovore na njegove nebuloze ,demokratski nema sta fuuuuj !
nevedene rijeci o srbima stoje u De administradno imperio (o Upravljanju catsrvom) bizantski car konstantin porfirogenit. E sada ako su nekadasnji rimski robovi "serbula" bili pagani prvobitni, i n.e.k.r.š.t.e.n.i i da je bizantijski car iz rima (dakle sjedista k.a.t.o.l.i.c.a.n.s.t.v.a) doveo s.v.e.ć.e.n.i.k.e. da p.o.k.r.s.t.i.o ih kao k.r.c.a.n.e k.a.t.o.l.i.k.e. Srbi su izdali k.r.s.c.a.n.s.t.v.o i vjeru pradjedova k.a.t.o.l.i.c.a.n.s.t.v.o.
Srbi (Serbloi) su potomci nekrštenih Srba, zvanih također bijeli, koji žive iza Turske na mjestu zvanom Boiki, gdje im je susjedna Franačka, kao i velika Hrvatska, nekrštena, također nazvana bijela, i u tom su mjestu, dakle, ovi Srbi živjeli od početka. »Srbi« na jeziku Bizantinaca je riječ koja označava »robove«, a na tom jeziku obično se riječju »serbula« označava obuću robova, a riječ »tzerboulianous« označava one koji nose jeftinu, siromašku obuću. Srbi su to ime dobili jer su postali robovi imperatora Bizantinaca. imperator je doveo s.v.eć.e.n.i.k.e iz Rima i njih k.r.s.t.i.o, i naučio ih da pravilno obavljaju p.o.b.o.ž.n.o.s.t.i, i poučio ih u k.r.š.ć.a.n.s.k.o.m nauku.