Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno i bedno,pa to je samo zena,pa dokle bre se izivljavaju ovi četnici . Pa dosta vam je klanja i ubijanja,hajvani jedni.
hehehehe sad su poceli i svoje jesu bolesni u p.m
isto ko sto bivsi srpski specijalci odrađuju prljave poslove za narkokartele u J. Americi. Ili kako su srpski snajperisti i piloti ubijali civile po Libiji za gadafija
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
koji kreten moraš ubiti da prebiješ ženu i to do smrti..
jednostavno moras biti genocidas
ko od nas dvoje je spomenuo srbe?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je to ubice ostaju ubice.Takvi su spremni ubiti i svoju krv, nece nikada moci mirno zaspati poslije Srebrenice,Prijedora...
i tako...
Grozno, nemam rijeci, ne znam sto drugo reci... grozno...
Zao mi je svake nevine zrtve, ali to nije poenta komentara. Poenta komentara je sta kaze iskomplkeksirani isprdak Franc na ovo? Moze li ikako Bosnjake i Islam okrivi i za ovo ha djubre Karadzicevo? Stvarno je Srbija avetinjski tamni vilajet dusmanskog pravoslavlja.
Nismo mi na balkanu dobre glave nikako.
Cemu generalizovanje?! Pa reci slobodno, upri prstom i reci, koga se bojis?! Nema vise zandara i UDBE...
Pa znas sta kada bi poceli stvari nazivati svojim pravim imenima i prstom pokazivati ko je taj sto krade i nered pravi sve bi drugacije bilo i stvari bi krenule u nekom pozitivnom toku... Obzirom da sve kolisamo okolo i naokolo bez dovoljno hrabrosti da prozovemo i osudimo pocinioce zato se i stjece dojam da smo svi isti ovdje na Balkanu.
Klixovci sto ne objavite vijest o uvrijedljivim grafitima na carevoj džamiji koje su ispisali pederi
imaš neki link ili si vidio?
eto dao ti je atomski
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dovoljno je pročitati komentare i shvatiti da su ste skoro svi isti (čast izuzecima 20-ak %)....balije, četnici i ustaše. Treba vas na jedno mjesto i baciti vam hidrogensku, al' bi se normalan svijet obradovao.
Naravno, ali prvo se komunjare sporo, ali bolno, isčetvrtati.
Iscakijale je srpkinje iz suparnickog udruzenja: "Cupave medjunozne subare"
mozda je izasla iz kola...
Sotu zaigrala
sjajni primjer "demokratije"i slobode govora u "evropskom" serbistanu al sipak, serblje je jos u srednjem vijeku
....kad me agent 071 pedagoški kreho o stanični zid uspio je da ubije boga u meni al đavo u meni je ostao da živi i sad čekaaaam...
sve je vise ovoga kod nas.