Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da svi ste vi srbi puno zaostali. Čuvajte beogradski pašaluk još vam je samo on ostao zar ne vidite.
Mi smo svi ba zaostali u pm.
samo da se nebi on ko ono nekad kad ga je a da ga nije mozda bi jer nije to mala nego oveca i prostranija jer je pomalo preuska za ono sto bi se moglo a nemora reci.
Beograd nema pojma sta radi.
šta se vi muslimani javljate stjerani ste na 24% bosne i vi pričate o nekim pobjedama i olujama, budete li se kofrčili neće te imat ni ta 24%.
Borise dušo prodana ovo ti je zadnji mandat.Naprednjaci se izjednačili sa tvojim žutima.A znamo da su Toma i Vučić prave srbende i da će dati sve da nam vrate Kosmet i pojačaju vojsku Srbije.
Braco Srbi izgubismo i nasu dusu,a to nam je svi dobro znamo Kosovo.Oj Kosovo duso Srpska........
DRAGI TADICU POPSUIO SI DOBRO PA HOCES PONOVO KO GUBI KO GUBI SRBIN GUBI SRBIN GUBI SVE IH UBI SVE IH UBI, NEK PRASINA ZAVIJA CINI MI SE KAO OLUJA DA SE SPREMA SRBIN KOSOVA VISE NEMA.
Sto je najgore on ne odustaje ni od Bosne
Preko zime j.e.b.e.m samo tebe i tvoje rusko ime.
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu biricetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja sjedi i pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER
Da si slusao, znao bi! Rekao je i da Srbija neće podržavati nikakvo kršenje Daytonskog sporazuma niti ikakvo otcjepljenje. Uz to naravno neće dopustiti ni kršenje prava RS-a data Daytonskim sporazumom. Njegova glavna politika je \"usmerena\" na jačanju ekonomije i prosperiteta ISKLJUČIVO Republike Srbije. Svaka čast čovjeku. Žao mi je što ranije nije došao na vlast.
Ulaskom u EU Srbija gubi svoju suverenost i nezavisnost sto je jako dobro. Po tome se vidi da je BIH jedina realna drzava u prostoru a koja se neda pokoriti lahko. BIH4Ever !
Kosovo je Dardanija tako da ste vi srbi bili samo okupatori!free Dardania!
cudo nije rekao da postuje suverenitet i teritorijalni integritet BIH.ili jos bolje, da postuje dogovore sve tri strane u BIH. :)))