Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je unuk Tesline najstarije sestre njegov potomak?
...taman ko što bošnjaci nisu slaveni.
@commiemarshhal Da, oni su Iliri, a ni traga od ilirskog jezika. Govore slavenskim. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
„Ako budem imao sreće da ostvarim barem neke od svojih ideja, to će biti dobročinstvo za celo čovečanstvo. Ako se te moje nade ispune, najslađa misao biće mi ta da je to delo jednog Srbina." (Nikola Tesla u vreme posete Beogradu 1892. godine).
ja sve kontam jel se Tesla zenio ikako, kad ono od njegove sestre...sad kontam
Tesle su zapravo popravoslavljeni Hrvati, to je najtočnija definicija
...a nisu pokatoličeni srbi?
to je zamjena teza
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eto citam komentare i izgleda da Nikola Tesla je bosnjak
Zaista mi nije jasno, bez ikakvih nacionalističkih konotacija, kakvu je vezu Nikola Tesla imao sa Beogradom???? Valjda je to tragedija i ujedno kompleks malih naroda da se (zbog deficita istih) poistovjećuju sa uspjesima velikih ljudi kako bi imali neku dnevnopolitičku korist ili napravili marketinški trik za svoju zemlju a opet po nekoj od dodirnih tačaka koje iskopaju u međuvremenu (ovaj put je to da je eto Tesla bio pravoslavac). Po njemu se nazivaju škole, aerodromi,... po Srbiji a čovjek iz
...ozbiljno "pobrkavaš" pojmove "država" i "nacija". neznanje ili...?
...btw, i putin je pravoslavac, ali nije srbin. i sultan erdogan je musliman, ali nije bošnjak. jasnije?
Sve vas hejtere /koji ste ovde u manjini hvala Bogu/ pozdravlja prota Milutin Tesla i pita da mu to oko porekla njegovog sina objasnite malo detaljnije. ./.
...niko nema što srbin imade.
@TraktorIMT95 ...ne pričamo o kapitalizmu :)
Vilijame Srbine!
@OtokaBoy Allah razi olsun. i tebi BŠMO.
Slab potomak, izrodilo se to Terbo.