Staša Zajović, "Žene u crnom"
0
"Beograd je rodno mjesto zločina"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste nada za svjetlu budućnost u regiji.SVAKA VAM ČAST!!!!!
Jos samo da zbore o ubistvima Srba u Kazanima, Hrasnici, Sjekovcu,Jablanici,Tarcinu,Trnovu....
Vrlo jednostavno,CESTITKE ZA HRABROST,DOSLJEDNOST I POSTENJE.Jos kad bi se mogli kako rijesiti ovih primitivaca na portalu.
Razmisljam nesto - zamislite kako je zalosno biti neko kao ovaj @HAM@; sta ce jadnik (ili jadnica), valja zivjeti sa svom tom mrznjom i primitivizmom u sebi, ali eto imaju ovaj sarajevo x portal, gdje zajedno sa isfrustriranim istomisljenicima prosipaju svoj primitivizam.
SVE ZENE U BOSNI NE NOSE DIMIJE, NOSE TO STARE NENE UGLAVNOM SA SELA I PRIGRADSKIH NASELJA, A TI PERO NE SE.........NEGO BOLJE POVEDI RACUNA STA NOSE VASE VLAHINJE, STOTINU GA......ULOJANIH I NIKADA NEOPRANIH, NASE NENE DIMIJE MIJENJAJU I 3 PUTA NA DAN, JER IH UVIJEK IMAJU SVIH BOJA I MATERIJALA, A VASE VLAHINJE ONU CRNU SUKNJU JEDNOM U TRI MJESECA. KOD NAS NEMA CRNIH DIMIJA, NASA BOJA JE UVIJEK CRVENA KOJA NAM JE DONOSILA SRECU, A CRNA JE STIGLA S ONE STRANE DRINE, GDJE JE SVE CRNO, DA BOGDA I BILO ZAUVIJEK!
pa u SA a i sirom BiH su bas zene realno u \"crnom\", boja nije bitna ako neko tuguje. Zene u crnom iz Srbije se solidarisu i to je jedan veliki humani gest.
da je srbija fašistička zemlja ova žena, kao i njene žene u crnom i drugi, bi odabno bili na onome svijetu, dakle nešto tu smrdi u državi bosni... budući da se zna da su i muslimani činili zločine bilo bi interesantno kad će žene u crnom i o tome nešto reći, a ne samo o zločinima srba koje oni nisu ni vidjeli (a zna se da su im izvještaje o tome pisali sarajevo, cnn, bbc, cia...). u svakom slučaju tužno je što u sarajevu nema žena u crnom (recimo - crnim dimijama) kao pandam ovima u bgd... i pored njihove gluposti i zlog posla, plaćenog krvavim novcem međunarodne zajednice sorošovom prodajom oružja itd, beograd time dokazuje univerzalnu slobodu koju nema sarajevo...
kako ste vi tek nisko pali kad vas jedino spominju stare lezbejke,žene u crnom su lezbejska organizacija
Nikad mi necemo naprijed kad smo ovakvi. Pa podrzite zenu, ne trpajte sve u isti kos. Ako ovako nastavimo, izgubicemo i ovo malo prijatelja koje imamo. Na ovo se bar kaze \"HVALA NA PODRSCI\". cccc
kako bi bilo da administrator povede racuna o prostackim i homofobicnim komentarima
kako bi bilo da administrator povede racuna o prostackim i homofobicnim komentarima
Bosnjaci, ona ovo ne prica zato sto vas voli ili podrzava... Ona to govori zbog ogromnih para koje se uplacuju na racun njene i slicnih organizacija. Te pare su proklete kao i ljudi koji ce bilo sta raditi zbig njih.
da hoce bilja navratiti do sarajevskog marijin dvora jos samo jednom, ulaz iza crkve na m.dvoru, e to bih bas volio! ne bi onda morali brinuti o zvanicnom beogradu :)
HVALA VAM GOSPODJO ZAJIC, HVALA MAJKAMA U CRNOM, HVALA GOSPODJI KANDIC ZA HRABROST DA KAZETE ISTINU PRED SVIJETOM, A TO NIMALO NIJE BILO LAKO, NAPROTIV JAKO OPASNO ZA VAS U FASISTICKOJ SRBIJI! NIKADA VAM UNESRECENI NARODI OD SRPSKOG FASIZMA, TO NECE ZABORAVITI. VI STE ZENE HEROJI, SVAKA VAM CAST, POZDRAVLJA VAS CIJELA PLANETA, A TO STO STE REKLI DA JE BEOGRAD GRAD ZLOCINA, TO ZNA CIJELI SVIJET, ALI STA UCINITI, KADA TO BEOGRADJANIM IMPONUJE, A I NJIHOVOJ VLADI. CUVAJU RATKA KAO OCA, BRATA ILI, A SVI ZNAJU STA UCINI TAJ LUDI VAMPIR...UBI SVOJE, A I TUDJU DJECU...BOG MU BIO SUDIJA, KAKO SMIJE DA SPAVA, A DA NE VIDI TOLIKU KRV LJUDI, VRISKU DJECE, PLAC ZENA I STARACA, SRAM TE BILO SOTONO, A VAMA DRAGE GOSPODJE SVAKO DOBRO I CUVAJTE SE NA SVOM PUTU ISTINE, JER SE ISTINA U SRBIJI NE OPRASTA!
Ove zene u crnom predstavljaju jedine normalne ljude iz Srbije a ima ih 20-tak...kako ste nisko pali jbt :S