Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ne ulazite na klix. Ljepse cete puno zivjeti. Ja usao sam da vas obavijestim.
@DosoDaSeSalimo a moraš se negdje informisati
@DosoDaSeSalimo Pa gdje ti ulazish?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ama trebala je samo Čovića ćiriličara spomenuti i bilo bi sve ok.
Srbija tone.
,) i sad zbog takvih icidenata koji su nas sve skupo kostali kroz istoriju kada dodju tudjini i obuku nase nacionalne kostime i identitete , znamo da posle toga pocinju da teku reke nase glupe krvi, dali cemo ikad shvatiti i nauciti se na greskama, nadam se da ce buduce generacije preci taj nivo nacijonalno sovinjisticke inteligencije..... Zivot je kratak a dela su vecna....
Kako smo mi svi naivni , pogotovo mi narodi sto zborimo istim jezikom , (da okruzimo ) dali smo se nekad zapitali da doticna odnosno kako kaze od cije je krvi i zaso tu krv svi narodi sveta mrze zasto ne mrze svi naprimer neznam Cehe, Litvance , Peruance , Kamerunce , Uzbeke i td... , e sad dali iko zna ko je doticna osoba i zamislite odete vi iz Sarajeva i prepoznate Hrvata iz Kupresa u Beogradu< (sto znaci da je doticni gospodin vjerovatno znao kome upucuje reci mrznje,)
Draga sestro,šta ćeš drugo očekivati od genocidaša.Pokupi se i idi u Dubrovačku Republiku,slika civilizacije i gospodstva.
Bolje da joj uzeo broj telefona
Hrvatski nacionalista, zena koja spava sa vise muskaraca ili pak Bosanska pjevacica moze biti samo kompliment.
A sto su se Bosnje ovoliko naljutile kad oni i ne znaju ko je ona! Evo ja sam iz Srbije i nikad do sad nisam cuo za nju.
Srbija je fasisticko drustvo, mislim da nema potrebe bilo sta dalje objasnjavati.
"...zbog uvreda i SIKANIRANJA.." kakav je ovo duduk za tastaturom
Zivotinje nisu pelcovane sterilisane od parazita .... odraz kolektivne bolesti ..... ne moze se na zalost lijeciti ..... gore od uranijuma 😂😂😂😂
Pa šta. SDA nam sad pravi autoput za Beograd pa ćemo se u sve i sami moći uvjeriti
Dubrovcanka hrvatske i zidovske krvi koja 40 godina zivi u Beogradu i predsjednica srpsko-zidovskog pjevackog drustva.
Ti zeno imas plaho vremena u zivotu a izgleda i ne kontas u kojoj okolini zivis.
Eto to je najprece
to je ona lijepo odgojena srpska omladina koja da ima moc bi sve unistila sto nije pravoslavno. Manji umirali nego se radjali.