Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ko je ona tvrda glava što do podne uvek spava...?"
floyd
... ko da gori buket žutih sijalica ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izdrzi legendo!
Ne daj se D r a g a n e . . .
Dragane, ne daj se! Želim brz oporavak!
PRLE LEGENDO OVI NASI BALKANSKI PROSTORA SVE NAJBOLJE
Svima nama koji pamtimo da je to neko prošlo doba bilo sretnije i bezbrižnije - bez obzira je li to naše sjećanje takvo što smo bili mlađi, luđi, izdržljiviji, neinformirani - svima nama jako teško pada kada ličnosti koje smo voljeli i još volimo obole, umru, ostare. Najbolje želje za Draganovo ozdravljenje. Uz njegov šarm, uloge lafčina, on barem meni predstavlja i jednu sretniju i bolju Srbiju - makar ne znam njegove sadašnej stavove - u kojoj je pozitivno bilo biti antifašist, partisan i ilegalac. On je, barem na filmu/u seriji, branio narod i jurio Nijemce i četnike. I bio učitelj.
Izdrzi, Prle!
Ne daj se Prle legendo.
Hej pilica :( Nadam se da će i ovu bitku dobiti.
Prle izdrzi
Pošto je "sinoćnja kriza uspješno savladana"ja bih da obavjestim sve zabrinute u RBiH da mi imamo i drugih briga,npr.jučer je silovana djevojčica od osam godina u Brčkom.
Ne znam zašto si uopšte čitala ovaj članak, o tom gnusnom činu u Brčkom postoji članak i nakači se na njega.
Zato sunce moje što je članak o gnusnom činu zakasnio dobrih 20 sati a članak o zdravstvenom stanju ovog čiće čitam već dva dana i pitam se kome je još to bitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne daj se Prle - šalabajzeru
drz'se mile jos si ziv
"Kad bi ove ruže male, za bol srca moga znale" Ne daj se legendo!!!
👍 -- 🏡 👵
ima co'ek predobru bradu