Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imace lik vise glasova nego sto se ocekuje...ismijava sistem i polikitu a dosta je onih kojima je svega preko glave. I kod nas da se ovakva budala prijaavi super bi prosao na izborima.
"Smatramo da treba ismijavati sadasnji politicki sistem kako bi ga doveli do aspurda i srusili,da se onda moze pojaviti nova,normakna politicka opcija" Bravo! Samo jako! Ave Beli!
@DvlRajvosaAko već nije kasno. Toliko su osramotili politiku i zatupili narod da će se normalan i častan covjek tesko odluciti da se bavi istom.
Beli i njegova ekipa su pametni momci, studenti i neiskvarena ekipa za razliku od ovih što ih gledamo 100 godina na vlasti. A zašto su se odlučili na ovakav pristup? .. pa da su se normalno kandidirali niko ih nebi ni primjetio, imali bi ispod 1%
'' i ti ... sta se kacis na moju ogradu u tom pederskom odelu..?'' :P
Simpatican komicar.
Beli za predsednika dozivotno :-) Ave Beli
Ako je Tramp pobijedio u onakvoj sili SAD moze i Beli u srbistanu😂
hrvati imaju pernara, srbi belog, a poturice erdogana. :)))
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 👍👍
Znamo za koga je aca lukas glasao 😂
https://youtu.be/yv6q3NCGaRc
Da se neko ovakav pojavi kod nas suvereno bi dobio izbore i što je najgore nit bi nam sa njim bilo bolje nit gore.
Samo jako!
Jel ono krenuo na vjenačanje il na glasanje ??
Djikanska posla.
Tišina muđikane!
hahahaha ludog lika..kakve su mu ono cipelice, sta je ono .....haha
@KrokodiIskesuze sta mu fali
KRALJ. Opanke obukao, hahah. LEGENDA.