Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj dobro je dok se tuku,a ne ljube se :P
Ljubljenja možda nema, ali jebanja tu nekakvog garant ima !!! :) . Sve do sad su *** narod u mozak, ali dobro, ovce su se uvijek dale *** !!!
Muftija i sva svita koju je doveo iz Rozaja, Tuitina i ostalih sela, otvoriom im fakultete da, oni debilni mogu zavrsavati, sticati diplome i harati pazarom,su okorjeli kriminalci i bolesnici pod plastom vjere, a sluze se samo Allah Dragi zna, cime sve ne..Gazeee!
Najgore je sad sto ce ovaj ispast zrtva ...
trebo je ga zukorlic udavit ,kriminalac i ne zasluzuje nista drugo nego da bude zadavljen .
http://sandzakpress.net/bekir-makic-demantovao-da-je-pretucen-video. Evo tu mozete naci i snimak u koje, sam demantuje napad muftije.Dokaz da je ovo jos jedan napad Rasima Ljajica i njegovih poltronskih medija u koje naravno treba uvrstiti i portal klic.ba koji vec duze vrijeme vrsi napade na muftiju Muamera ef. Zukorlica ,ali ne objavljuju demant i drugu stranu price.Nadam se da ce u ovom slucaju objaviti ovaj snimak i pokazati narodu istinu,a ne plasirati lazi.
nije ga muftija udario,okliznuo se na bananu...shoshonska posla...
Čim su srbijanski mediji protiv Zukorlića, jasno je kao dan da tu i UDBA/BIA radi na pranju mozgova u Bošnjaka. Cilj im je GDJE GOD VIDE NEKU PODJELU MEĐU BOŠNJACIMA DA JE PRODUBE. Ne nasjedati na podvale u organizaciji BIA-e/UDBE! Bošnjaci Sandžaka su mi kao rod rođeni. To su isti Bošnjaci koji su ginuli za odbranu Sarajeva kao moj prijatelj, konobar Sead BUČAN, što dade život za odbranu Sarajeva.
...brkaš kriminalce sa čestitim ljudima...
kako je bosnjak jedna jadna sorta...toliko godinana nas ubijaju na najgore nacine pod nekim iygovorima te turska (koja je nas najvecineprijatelj jer nas je ostavila same ko kerove a obe nikada nisu dirali jer da jesu kako oni stalno govore sumnjam da bi ih bilo deset puta vise nego nas) a mi nikada pameti da dodjemo,za sekun d na naseg lajemo ko kerovi,ne volim ovog lika bas nesto ponasa se onako donovski bas ali niko da se zapita odakle ovo odjednom ovako bum taman kada je prica o onom gej popu aktuelna a srbi su majistori propagande prvo slazu sebe pa onda ostale,,zna se ciji je ko igrac dole i kako sve ide a i ne zanima me iskreno samo mi nije jasan ovaj narod nekada covjek misli i treba nam svako malo ono sto nam se desava jer smo uvijek samo gori
...dakle, već viđeno...don muamer kao kapo kriminalnog uduženja...
Čovjek je umislio da je Al Capone, a ustvari obični mafijaš, koji krade i ubija ljude zbog svog zadovoljstva !!!
Kontam kolko su komunisti bili pametni ljudi.... ovi novopeceni cuvari nacionalnih interesa su pljuvali po njima zato što su zatirali vjeru i vjerske institucije... ma kontam kud ih nisu potpuno zabranili. Vjerske institucije su sve suprotno od božjih i naravno ovozemaljskih zakona a sto se tice toga bi trebale biti uzor svima nama smrtnicima. Pedofilija, seksualne perverzije, nasilje, prevara, pljacka, pranje novca, kriminal sve od toga navedenog se moze danas naci kod predstavnika bozje rijeci na zemlji. Komuniste u raj (dženet) a hođe, popove i fratre u pakao (džehenem)
@Kommet običan seljačić koji se dokopao para i vlasti on je na "vlasti" dragi moj Kommet od 1993 godine od svoje 23. godine. Možeš da sajnaš da postaneš pola čoveka kakav je on a tvoje predrasude govore o tebi a ne o njemu.
A dakle u tom grmu lezi zec. Doticni je htjeo da na mala vrata uvede Mesihat Sandzaka u Zilkicevu Islamsku zajednicu. E pa jos si ti dobro prosao Bekire. Igras se sa vatrom. Izgleda da si ti htjeo lovu da uzmes i hadzije sa Zilkicem da prevozis... Nije ti dobar nijet Bekire.
Ma muftija je divljak ali to smo već svakako znali. Običan seljačić koji se dokopao para i vlasti.
Šteta, pratiće ga ovaj događaj kroz život, nije mu ovo trebalo ali je samo čovek i to pod grdnim pritiskom a riđobradi izrod me je naterao da sumnjam i u oca! Muftija drži se, ti si naše svetlo!!!
Šta je ovo ljudi, Vladika hoće da nokautira, Muftija,već nokautirao, Političari,....onako,udaraju po džepu, NA KOGA DA SE OVA DJECA UGLEDAJU ?
Ako se budu ugledala na vjerske vodje i politicare onda ce biti obicne ovce i nista vise.
muftija kingu Bosna je uz tebe Čim ga blate ovoliko mediji znači valja čova!
misliš oni sandžosi što su pobjegli u BiH ? Normaban državljanin BiH da bude u Zukorlića, pa ti nisi normalna...