Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luka Bebić, polupismeni pajac kriminalca Ive Sanadera. Nekadašnji komunistički apartčik koji je postao nacionalista s ciljem da se okoristi tokom vladavine zločinačke organizacije HDZ.
Vidi mu se po frizuri da mu je uzor bio Sobodan Milosevic. Kasnije ko fol svi postali veliki Hrvati
Pa i onako jadan od Usrane Bih nema nista .U pravu je covjek
Jbte na sto dodje ovo sve, ne moze covjek povjerovati. Ljudi moji jeli to moguce??? Ko Bi reko da je Druga Dalmatinska bila na Sutjesci i branila i ratovala i za Bosni I Hercegovinu i za cijelu Yugu, a sada nasi kvazi-politicari pocinju nova sranja kroz gusta granja i najvljuju kvazi-tuzbe zato sto se eto gradi most, umjesto da kazu drage komsije Dalmatinci i Hrvati poslat cemo vam svaku vrstu pomoci da se to uredno i na vrijeme zavrsi za dobrobit bratskih naroda.
A sta je s granicama iz 1277 godine, ili 1034 godine .... ili 344... ??? Sokadija
Odkud ovaj iz naftalina...
i dejtonski sporazum je falsifikat i toje iznudzeno bih je republika i nema entiteta mozel tako,dogovor tudzman izetbegovic cemo ponistit kao i kantone,mozel druze
Ovi Hrvati imaju ozbiljan problem sa shvatanjem realnost! Kad im odgovara granica iz SFRJ onda je prihvataju iako drugi ima problem. Kad im ne odgovara onda se pominju austrijske karte, kad im i to ne odgovara onda se pozivaju na subjektivna mišljenja nekih pojedinaca. Istra je njihova iako je bila italijanska, Baranja isto, iako je bila mađarska i srpska, ostrva i vrh Kleka su isto njihovi jer to njima tako odgovara, granični prelaz Kostajnica isto je njihov jer je bilo tako 1700 godine!
Nek slobodno komso probat tuzit ,glup moras biti da tuzis nekog sto gradi na svojoj zemlji
HDZ-ovski kriminalci pjene li pjene. Nepismena seljadija. ❤️
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Pa, hajde propalice i pijanduro, već kreni jednom! Naravno, ako imaš muda!
bjezi budaletino stara...
nema vise labavo ni sa Hrvatima ni sa Srbima nit im treba vise sutjeti na napade.Komsic i dzaferovic treba da se vode onom politikom napad je najbolja odbrana.
E moje Bošnje, ni plivati pošteno ne znate a krali bi tuđe more...
Pogledao sam ti malo profil, komentare.. Ne razumijem odakle ti poriv da sve komentarišeš, vrijeđaš, držiš lekcije, uspostavljaš pravila? Nešto te žestoko ''drma'' a to nije od jučer , nije ni odavno jer ''vidim'' ti si potomak ''gazibara ili lastavica'', '' bobanovih ili šuškovih'' potpuno je svejedno ali vodiš nekakav svoj rat umjesto svojih ...
Ma bali je mogu samo da ga polabrnjaju
Vidi mu glave samo
jesu dosadni ovi uzpovci ... ali fakat
stgeorg, vi nam ga možete samo popušiti... dok god se držite katastrofalne politike koju je krivousti počeo još u karadjordjevu ... a u medjuvremenu, perite irske i njemačke zicegu