Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivice iz Gruda smradu nacionalistički. Takvu stoku kao što si ti treba razapet.
Zalost i tuga, neak im je lahka crna zemlja. neopisivo zalosno kad mladi ljudi ovako izgube zivote bez potrebe. Bosnjak sam ali u ovakvim slucajevima absolutno me ne interesuje nacija ili vjera, posvetimo fatihu/moitvu ovim mladim ljudima i nihovim najbliznijim a posebno majkma i ocevima. Imam sina u tim godinama i uvjeren sam da u takvom momentu moj zivot bi izgubio ikakvu znacajnost. Selam/Pozz svim dobrim ljudima.
Da je neko snimao ovaj događaj, ne bi mu vjerovali da nije režiran... Ovo je nevjerovatno. Kad stvari krenu nizbrdo, nekad se baš ne zaustavljaju dok ne bude masovnih žrtava.
losa priprema za posao, jos gori ishod!
Poginuli u ciscenju BUNARA u mjestu DOBRE VODE kod BARA. Zasto ovdje sve ima veze sa vodom?
Sta to ima u toj Crnoj Gori :(
zlocinaca najgore vrste...
Jel onaj ratni zlocinac Karadzic ono iz Crne Gore ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nažalost još jedna neopisiva tragedija u CG. Tuga i žalost. Najvjerovatnije su mladići koristili motornu pumpu za izvlačenje vode pa je došlo do ugušenja opasnim i otrovnim ugljen monoksidom. Ovakva i slična ugušenja su česta u našim krajevima. U želji i srčanosti da se pomogne i pruži pomoć po pravilu nastradaju svi spasioci. Pružanje pomoći pri ovakvim gušenjima je krajnje riskantno i skoro nemoguće bez posebne opreme. Toksični efekat ugljen monoksidom nastaje veoma brzo čak i pri izuzetno malim koncentracijama Kod visokih koncentracija ugljen-monoksida u udahnutom vazduhu smrt može nastati u vremenu od 1-2 minuta. Mediji a pogotovo TV kuće zaboravljajući svoju društvenu odgovornost, narod zamlaćuju sapunicama, farmama...ili bezveznim nacionalno-političkim temama a nikako da se posveti pažnja edukativnim emisijama barem o svakodnevnim opasnostima sa kojima se čovjek a naročito djeca susreću u saobraćaju, gušenja plinovima, opasnosti vode, požara, strujnog udara, životinja... itd
profesor objasnio...:)))
Nažalost, to je to, elementarno (ne)znanje iz osnovne škole. Ali kod nas ti je danas tako, niko više ne razmišlja. Samo udri.
Zalosno