Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...hercegovački kameleon. i to takav da mu i pravi kalmeleoni zavide.
istresem mu hrpu govana pa nek pojede pseto
KAko ovakve ljigavce Bog drzi nije mi jasni nikako,ovaj bi prodao majku rodjenu za fotelju.Bivsi SDPovac,koji je na osnovu ljevicarskih glasova dobijao izbore u Zagrebu,izaso iz SDPa,pokazao svoje pravo Ustasko skutrorsko lice,kandidovo se za predsjednika Hrvatske,pa je mislio da vec ima glasove ljevicara,a kao novonastali desnicar ce dobiti glasove i od ovih drugih,i pomest ce Josipovica na izborima,ali se zahebo,ljevicari koje je izdao glasali za Josipovica hihihi.Glupsoneeeeeeeee!!!!
TI I MAMIĆ MOŽETE NA PROBU ZA REAL 😁
...isto bih volio biti President U.S.A.
Vidi hercegovackog skutora sto se uvuko u hrvaCku...Bolje vam je sutnite ga van granica jer ce skutor da vas pokrade samo tako.
kad vidim dokle ovaj doguro ne skidam bjele čarape više nikad