Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha 1244 rezolucija kaze da je kosovo i metohija SRBIJA hahahahaha
SHABANI sudbina Rezolucije 1244 zavisi od stavova zemalja članica Saveta bezbednosti, a ne od UN ili Međunarodnog suda pravde.
BiH i Kosovo su sigurno države, Sandžak i Vojvodina to će biti ako nastavite sr.ati ko do sada i na silu sprovoditi svoju bolesnu velikosrpsku politiku. Dosta je svima vaših laži, prevara i mitomanije, a na kraju će te moliti da svijet prizna BG pašaluk.
jeste kao sto je i BiH drzava takvo je i Kosovo i Sandzak je isto drzava...sve su to drzave par excellence ljepota jedna za zivjeti!!!
sta hoce srbe???? kosovo je drzava.......