Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nikakvih nejasnoca za ulazak Kosova kao otcepljene teritorije u UN! Tu je povelja UN/a i sa njom se treba koristiti!
Uloga UN/a mora biti dominirajuca na Kosovu! Rezoluciju 1244 je donela UN ,a ne EU!Samim tim sve treba da se desava pod okriljem te organizacije!
Nikolic trazi i zeli razgovore na najvecoj razini ,ali pod okriljem i prisustvom UN/a!
Neka se okupatori NATO povuku sa K i M , pa ces vidjeti \"dijaloga\" garantujem da bi smo se sa sipcima \"dogovorili \" za 24 sata ,tako sto bi oni svi pobjegli u Albaniju a K i M sa vratio tamo gdje mu je vjekovno mjesto !