Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Židovska Politička-Ekonomska SILA i NATO Vojna sila = zaključak slijedi da 1. Turci ne upravljaju svojom državom 2. Turci ne upravljaju svojom vojskom, a ljudi koji ne cijene svoju državu i svoje dostojanstvo nam za prijatelje ne trebaju. Erdoganov tzv. Islam je samo Maska kojom dobija izbore, a u praksi 0, uzmakne na svaki povik SAD-a i Izraela
E kako so ove Bosnje glupe..Prvo veze nemate sa Turcima vec sa Srbima..A drugo,to sto Turska pominje Bosnu ili Rusija Srbiju,Njemacka HRV.To ne znaci da je njima stalo do nas,nego preko nas ostvaruju svoje ciljeve..
Sto nam bude vise Erdogan krojio zivot u Bih,to ima da postanemo bliskiji Afganistanu,PAkistanu i ostalim "naprednim" drzavama.Jadna nam majka sa nama
Jeste,Turska nam je onako geografski jako blizu,pa treba da se oslonimo na nju kao sto se srbi oslanjaju na Srbiju i Hrvati na Hrvatsku. Turci Azijati imaju neke veze sa nama?Joj ko sve posjecuje ovaj Portal.
Ma šta bi to trebali, okretati leđa Turskoj? Što više prijatelja ove zemlje to bolje a Turska je jedan od njih. Afganistan, Pakistan? Kakve veze imaju sa Turskom, cc šupljaka bože sačuvaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
напредна земља турска нема шта,...одобрио путин едрогану школовање пар турака у области нуклеарне енергитике...још мало па ће сустићи иран...
Žare , nemam pojma koliko imaš godina ali si ili zelen pa nemaš pojma niočemu ili baš onako momački glupav
Čemu takvi komentari? Znamo svi da je turska ekonomska sila. Neka kod nas u Bosni investiraju kao u Srbiju i biće puno bolje, ali ove naše ajkule love samo u mutnom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Erdogane, jebi ne vadi! Metni ga malo i nama bosankim Hrvatima,a onda nas mlatni kitom po čelu!
Hmmm, vrlo dubokoumni komentari Einsteine.
Osvoji nas Sultanuuuuuuuuuuuu
Neka nad osvoji sa investicijama kao Srbiju, Albaniju itd.
Neka nas osvoji investicijama kao Srbiju, Albaniju itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)