Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I iznova samo zabrinutost i obečanja? Kome čemu?
smanjen utjecaj EU je samo odraz politike clanica Eu prema sanoj sebi ali i prema EU ... primili su pogresne zemlje za clanice koje ih razdaraju sa desnicarskom politikom ..a uz to Balkan je zapostavila EU i njeni kvazi politicari, komesari, visoki predstavnici i sl. koji je rade posao . a rusija uopce nije ovdje jaka ..samo je EU indolentna... cjeli balkan treba uvuci u EU i NATO, i rjesen problem
...slažem se prijatelju.
Vidi Edija ,vidi mu patika u kombinaciji sa odjelom.
Ja Kinu u Evropi uopšte ne primjećujem ,Kinezi nemaju zle namjere ,Rusije se treba čuvati.
...a ti nisi pametan ,a uz to si fašista.
treba se cuvati svakoga, i EU ce opet okrenutti ledja Bosni kao sto je bilo 90 ti, pa zar nisu trupe EU stitile zasticene zone... isto bi sada bilo... EU politika je ljigava a mogu se samo pobjediti i oni i rusi i kinezi i svi, nasom mudroscu pomirenja i suzivota, i razvoju gospodarstva u punom smislu rijeci... ratove zaboraviti, ali uvijek imaju one zemlje koje su agresori...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa isto ko u Bosni, nacionalisticke partije 25 godina vladaju ali kada treba lova onda se okrecu socialistickim liderima Evrope da prose, neokrecu se Poljskoj, Rumuniji, Rusiji itd poslali bi ih u neku stvar.
ko je ovaj hajvan u tenama?
Haha dobro si ga spazio! Sreća ima i većih seljaka od nas
mante se velikih politika. stvar je jednostavna. ko se ne zna organizovat sam njega organizuju drugi. usput ga i yebu. ovi politicari su jasno pokazali da se ne znaju organizovat osim kad je njihova guzica u pitanju. svi odreda. bih se jedino znala organizovat u periodu 45-90 kad smo izgradili najvece firme. znaci nismo glupi. samo smo budale.
Ama RS san o etničko očišćenoj Bosni i dalje živi zato se uvaljuju Rusiji ne bili oni očistili Bosnu umjesto srpskog naroda.
jbo peru tunguza. mi se stakbo vracamo u proslost. ima li gdje buducnosti. sadasnjost je ocigledno ovaka kakva je.
ovdje se ocito vodi borba uticaja sa samo jednim ciljem - ko ce nam sta utraput, prodat i kako nam uzet pare pod brigom "da vam bude bolje". svak prodaje svoju ublehu. a mi ko idioti.
ovdje se ocito vodi borba uticaja sa samo jednim ciljem - ko ce nam sta utraput, prodat i kako nam uzet pare pod brigom "da vam bude bolje". svak prodaje svoju ublehu. a mi ko idioti.
Kaže se UTJECAJA.
"Pero Tunguz ispalio metak "Nevesinjske puske" 5. jula 1875 godine u Bišini i zajedno sa ostalim junacima presreo turski karavan." U stvari Pero Tunguz je junacki opljackao turski karavan i zato je ustanak u Nevesinju krenu prije nego sto je dogovoreno!!!
Glupo mu ime a još gluplji podvig.. Lik je karavane pljačkao kao najveći robijaš iz doba western filmova i kauboja.
Nama trebaju ljudi koju su ugledni za razliku od robijaša koji pljačkaju turske karavane.