Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divljaci iz tzv. Sandzaka 😂 Vi pripadate Srbiji i Crnoj Gori, nikako da vas mijesaju sa BiH narodom. Naucite malo da pricate 😂
Sandzak je i u CG DNOvinari
pa sjever crne gore i jeste Sandžak kao ijug srbije, teritorija 1878. berlinskim kongresom izuzeta od matice Bosne
Ja, iskreno, nisam vidio niti jedne džamije na crnogorskom primojru... A pravoslavnih crkvi na svakom koraku...
Bajram Serif Mubarek Olsun braco Sandzaklije ☪️❤️
130 džamija van Crnogorskog dijela Sandžaka u Crnoj Gori ne vjerujem! Vama hvala na obavijesti i nek vam je Bajram Mubarek, al brkate mnogo!
Vjerovatno se podrazumijeva i juzni Sandzak.
E sad je ne razumijem da li se govori o crnogorskom Sandžaku ili Srbijanskom?
Centralna bajramska svečanost u Sandžaku upriličena je u Prijepolju u glavnoj Mahmut-begovoj džamiji. ... Sjeverni dio, dakle.
Prema istraživanju Pew Research centra iz Amerike, u Crnoj Gori živi oko 130 hiljada muslimana, i čine oko 20,3% populacije. Većina su Bošnjaci, a onda slijede Albanci, Muslimani s velikim M (mada je broj sve manji koji se izjasnjavaju tako, dok raste procentualni udio Bosnjaka) i muslimani koji se izjašnjavaju kao Crnogorci.