60. zemlja po redu
0
Bahrein priznao nezavisnost Kosova
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashala idemo dalje...
@Rutavi. Hvala jaro. Nego strah me pomalo,jer izgleda da cemo mi Bosnje izgubiti nasu \"koljevku\". Hercegovci uzimaju svoje, napisali na tabli za moje selo,mesto \"Gornji grad\" \"Gornji Gad\". Sa druge strane Svrbi nas napadaju. Rutavi posalji mi malo hljeba,zeljan sa ga se najest!
Pozdrav za mog prijatelja AKADEMIKA-a! Nije lahko ovim srbo-cehetnickim fahasistima, jer se ne desava bas cesto u svijetu da neko izgubi KOLIJEVKU, a zna se koliko su skupe kolijevke u ovo doba recesije ;) Republika Kosovo krupnim koracima ka NATO-u i Euro integracijama, a Smrhdija ka raspadu i totalnoj propasti. :)
Baki ne mogu vise da cekam,ocito nisi Albanac! Odo da odgedam sa zenom jedan dobar film sto smo izrentali, a mozda i necemo-mozda padne vruc SEX! Nije dzabe bila miss Podujeva. Uzdravlje \"kosovari\" zelimo ti sve najbolje i da ocistite onaj prilaz Podujevu i zacepite rupe na putu,mi dolazimo u posetu za tri nedelje. Ljubav ne poznaje granice. Plavooka moja lepa Albancica...
Napisi brzo na albanskom, \"Jeramy je peder, ja volim Kosovo i volim Bosnu i Hercegovinu, zao mi je sto je jedna lepa Albanka pobegla sa kosova i ozenila Beogradjana\".napisi brzo, a moja zena je Albanka pa ce da prevede meni odma da mi kaze da li je tacno!
Pozdravlam sve moje brace u bosnu-bosance,nema srbske republike,jer ako srbi pokusaju da se razdvoje od bosnje,posle ce samo beograd da ostane ,u red je republika vojvodina ,republika sandjak,jos jedan deo srbije bujanvac i presevo i ostane samo beograd .znate onu pesmu ko to kaze ko to laze srbija je velika hahahhahahah Srbi idite i ubite se-Kosovo srce ,bosna srce,kroacia srce,vojvodina srce po niste macka ,sada ce te ta crknete
Pobegao nam pacijent iz ustanove u Beogradu. Povratnik dobrovoljac sa ratista,osudjen na 20 godina robije ali proglasen nervno poremecenim sa nastupima multi-personalitima. Pod teskim lekovima. Cesto se predstavlja imenom AKADEMIK, Iranac,Jeremy,Pipo,Nagib Uzb....,a u poslednje vreme koristi nik SRB-IN. Osoba ekstremno opasna jer pati od ljudskog oblika besnila. Osudjen zbog ucestvovanja na teritoriji Bratunac Srebrenica Vladicin Han. Osoba je iz mijesanog braka. Otac Musliman majka Srpkinja.
pa ti Doboja ni na razglednici nisi vidio.
@za pedera iz... SAMO TI RACI VRIJEME I MJESTO GDJE ŽELIŠ DA TI SE _N.A.J.E.B.E.M_ MAJKE KRVAVE???!!! MOŽEŠ ME NAĆI U OPŠTINI DOBOJ, SVAKIM DANOM OD 09:00 DO 16:00. SAMO NA PORTIRNICI KAŽI DA TI TREBA \"REFERENT ZA PRAVNA PITANJA\", I AKO TO IZGOVORIŠ, KAD JA SIĐEM, GARANTUJEM TI - ŽIV IZ ZGRADE OPŠTINE NEĆEŠ IZAĆI!!!
akademice neka neka siroka te jama ceka siroka je jedan metar a duboka kilometar... Sada kad malo pomislim mogli bi i ostale turke isto ;-)
Neka je priznao. Ja cu priznati nezavisnu Hercegovinu,samo da bude mira. Priznat cu i RS.
NIT SAM MUSLIMAN, NIT SAM BOŠNJAK, ALI ZATO MRZIM REPUBLJIKU SMRDSKU!!!! ZAŠTO???!!!! ZATO ŠTO JE FAŠISTIČKO-GENOCIDNA TVOREVINA!!!!
A NEMERETE U EUROPU U FUDBALU AAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA Naprijed BOSNO Naprijed HERCEGOVINO NAPRIJED MOJA SEHER BANJALUKO Ja sam na svom i idem u dzamiju redovno! o cemu ti hajvanu replikatorski? Hos da se jos nadjemo i da te skrsim u po grada ATU?!
REPUBLIKA SRPSKA!!!! NEZAVISNA, SUVERENA - JEDINSTVENA!!!! ;-) DRŽAVETINA!!! 100% SRPSKA!!! OSLOBOĐENA OD VIJEKOVNE BOSNJACKE-MUDJAJEDINSKE OKUPACIJE!!! SLOBODNA, NEZAVISNA, SUVERENA... ..... REPUBLIKA SRPSKA!!!!!! ;-) :-D ;-) AAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! ... :-D
@L e ovako: x+5=10 Ti u ovoj tvojoj jednacini razmisljas o 5 ,zbir ti je poznat pa ne primjecujes da si na krivom putu. A u stvari rjesenje jednacine ces naci ako krenes raditi sa nepoznatom. kontas?