Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj dobio godinu dana zabrane približavanja kipu hahahahahhahahahahahahahahahahah oj pa na kojoj planeti sam ja nastanjen
Ovaj svijet umjesto da postane pametniji nama tehnologija postala pametnija a ljudi da ne govorim sta su postali
Zali Boze jaja
Šteta jaja
Dobio zabranu prilaska spomeniku???? E svasta!!!
Kad Bošnjaci kritiziraju druge ali istovremeno da netko ode na Kovače i išara mezar proglasili bi to napadom na državi. Pa za Hrvate i Srbe je Alija zločinac i krivac za puno stvari.
Čovjek koji je bio snimatelj Ratka Mladića i pritom nije vidio rata je Zoran Erceg, a uzima sebi za pravo lažno se predstavljati.
To ruglo i nakaradu treba u vazduh
Kao da je Njofri stalo do jaja pored onolikog rostilja u paklu .
Krivožvaljavo pašče ne zasluzuje nista drugo, nego mu se otici posrati na grob a taj kip redovno treba zapišavati kao znak i pokazatelj ljudima, da znaju kakav čovjek ne treba biti. Steta je bacati jaja.
ZLOCINAC TUDZMAN KOMUNISTA UDBAŠ.
Bravo za casne Hrvate u Hrvatskoj. Izborite se za slobodu koji ste zasluzili. HDZ vas zeli drzati u fasisticko lopovskom ropstvu. Nedajte se uz vas su casni BiH gradjani svih vjeroispovijesti !
krivousti djukela
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Njofra zvani kriva usta
Pokvarena jaja?
dobro je prosao njofra, nastavak njegove politike je poguban za katolike na prostoru RH i BiH