Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je kriva Dara Bubamara....
...stop diskriminaciji i majorizaciji nad azijskim bubamarama... ...jednakopravnost za azijske bubamare, entitet za azijske bubamare,...tv kanal za azijske bubamare... ...parada za azijske bubamare...PRAVDA ZA AZIJSKE BUBAMARE ... :-)
...ufff...jesil ti ona što u razgovoru vrišti i sagovorniku govori "i" je veznik bosne i hercegovine "i" je veznik bosne i hercegovine :-D užas! otkrila si ameriku što si mi našla grešku u tipkanju!
U ovu izjavu vjerujem ,zasto ,zato sto je 2012-2013.g, u Berlinu je bilo isto, mediji su o tome govorili,evo ove godine ih nema ....!
ove bubamare se razmnozavaju ko njihovi zemljaci
hahaha ima ti i ta mjesta. :-)
E sad moram da brojim tackice da vidim odakle je hehe
Jos jedna podvala svjetskih mocnika kao sto su ovi puzevi golaci ne mozes nogom krociti da nestanete na njega. Ubacuju nam razne bube i bakcile kako bi unistili domacu proizvodnju voca i povrca kako bi uvozili GMO.
Ja ba, ko mi toliko trziste
Iiii šta rade?
Srbi su uspjeli sje3ati čak i domaće bubamare. Kad bi se države mogle premještati ja bih Srbiju prebacio dole negdje da graniči sa Izraelom.
Srbi su ya sve krivi, i sto su bubamare poremecene. Da nije Srba, bile bi kakve smo navikli i Bosnjaci bi bili rahat. Ovako samo neka sekiracija kod Bosnjaka.
Čuj uvozli bubamare. Tako ti je to, razbiješ Jugoslaviju, pa poslije i bubamare uvoziš!
Neki dan sam je bacio kroz prozor.
A zbog čega nije napravljena simulacija ponašanja u kontrolisanim uslovima prije nego što se donijela odluka da se uvoze? Pa ovakve greške su viđene mnogo puta do sada širom svijeta i niko ne uči iz njih.. samo jedan primjer su recimo zečevi i Australiji... I sada naše sirote bubamare doživljavaju pomor od rodica kanibala, radi propusta kretena :(((
Eh draga moja N Quite ma ko ce to uraditi, bitno je da se rijesi jedan problem, a sto se sa tim napraviti jos veci, to i nije izgleda tako bitno. I naravno nase normalne bubamarice ispastaju. :-( A pored toga ove i prave toliko stete.
Ma niko ne vidi dalje od vlastitog nosa... Bitno je samo riješiti svoj trenutni problem na najjeftiniji način, odnosno egoizam, egoizam i samo egoizam.. Baš mi je žao naših bubamarica, a primijetih ljetos neku čudnu i jesam pomislila da je drugačija, ružnija.. eto sada znam zašto..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
K'o da gledam Eustahija Brzica. Asa!
Azijske bubamare preplavile Srbiju, pojavile se u BiH i Hrvatskoj kad ih u'vate nasi drotovi bice iodranije poznati policiji.
Pa ima ih i kod nad.. ja nisam ove godine ni vidjeo "nasu" bubamaru.. Samo ove
Preplavile Srbiju i genocidnu tvorevinu
Jedini insekt koji lijepo izgleda i kojeg se nitko ne plaši i to je sad problem? Bolje da Daru Bubamaru gledati kao prijetnju nego ove insekte.
Bubamaro bubamaro, za koga ću se oženiti