Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se sve sretno zavrsilo to je najbitnijeako je tacno da je sletio a nadam se da jeste.
Buljevar ispricaj nam onu pricu kada ti je pripadnik genocidne vojske davao nesto a ti odbijao i na kraju si ipak primio sa suzama u ocima🧑‍🤝‍🧑...
Nije njega dirao pripadnik genocidne vojske, njega je pop sa fenjerom okerepio..
Sabahetu iz Dortmunda ubile cipele
Eto, ni avioni neće da slete u BiH čak ni u hitnom slučaju
Mayday mayday
Osto pasos
Iz prve obavijesti dobro je sto je sretno sletio, a drugo nije imao dozvolu prolaska zracnim prostorom BiH, radarska kontrola neba BO ili bosansko oko, alarmirala je vojne zracne jedinice i u roku 1 Minute digla su se cetiri lovca F16 koji su ispratili avion iz Dortmunda izvan zracnog prostora BiH, bravo, evo kako napisa ovu glupost nekako se osjecam sigurnijim iako samo zamisljam da na nas ne moze ni kamen sa neba pasti
hajde hvala Bogu
Pilot prepametan! Ako se sru.ši, bit će to u more, ako ne sletjet će sigurno... Predobar potez.
moguce
Kad su vidjeli bosnu zbrisali glavom bez obzira.
Da je bilo toliko gutavo sletio bi u banja luku
pravi razlog je taj da avion nije mogao uci u zracnu granicu BiH, jer bi bio oboren
Ma to jeste relacija Dortmund - Venecija, samo pilot pogresno unio podatke. Ja bio u avionu. Ali dobro je namotao puni desno, mislio sam da cemo proklizati, snijeg, mokro, ali dobro je sve ispalo.
Prostor iznad USKa još uvijek kontroliše Hrvatska tako da u ovom kontekstu se ne može reći 'iznad BiH'
Uzimajuci u obzir silazak s krstarenja Venecija je vjerojatno bila najbolja tacka za slijetanje. Ostali cimbenici, ukljucujuci vremenske prilike, objekte za hitne slucajeve na aerodromu itd su bitni u odlucivanju gdje je najbolje sletiti. U ovom slucaju je putniku pozlilo i nalazi se u bolnici u Veneciji.
+da se sru.sio, vjerovatno bi pao u more i tako ne bi bilo dodatnih zrt.ava
Potpuno ih shvatam.
Ako je u pitanju zdravstveni problem nekog putnika slijece se na najblizi aerodrom . Kod kvarova na avionu ( ovisno o kvaru) slijece se na aerodrom na kojem aviokompanija ima najbolje uvjete za otklanjanje kvara. U oba slucaja odlucuje kompanija a ne pilot. Pilot samo prijavljuje problem( na avionu ili sa nekim od putnika).
Pa blize mu je Sarajevo bilo. Doduse znaju za nase zdravstvo