Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kuce upodgoricu grom unjega nespuco nieli
HEBO OTAC SMRDIJU !
@AntiKalibracija Jedete i pijete na veresiju sirotinjo prosto mi je bilo žao mekinjaši ali neka tako i treba GENOCIDAŠI četniku smrdo!
@AntiKalibracija Što vidjeh to i prenijeh ovdje jarane! Lično na veresiju rakija i jelo 100% bilo mi je žao ali pošto vas ima na hiljade ne iljade hebo te vuk karadžić nego hiljade takvi kao što si ti reko tako i treba Sandžak je BIH kradoši
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napalo na našeg Bakira sve ali izdržaće on sve. Preživio je agresiju, ne može njemu grom ništa.
nece grom u zlatne kašike
Kano soko sivi....
jes vidio !!!!! skoro......pa skoro kao moj warbird :)
@ogledalce munja potrosila svu struju ev od sinoc je nema sad sa kumulatora surfam 😂😂😂😂
Nemojte još samo reći da je u njemu bio neki političar iz regiona koji se vraćao sa ljekovitih i okrepljujućih razgovora.
Neće grom u kirbaša osta nama patnja naša😂
ALLAHU EKBER ALLAH JE JEDINO ONO STO MI JE PREOSTALO DA VJERUJEM ALLAH-PRAVDA
to je sve zato sto necete prihvatit islam kao jedinu vjeru
Jel' Baka i tamo bio?
Hvalo bogu kad nikom nista nije bilo.
Po naslovu se da zaključiti da je grom prinudno sletio u Sofiju nakon što je udario u avion.
@Gannicus Promijenili su naslov. Prvobitni naslov je glasio: "Grom udario u avion iznad Podgorice pa prinudno sletio u Sofiju".